ايسنا/ پيشکسوت داوري معتقد است روشن ايرماتوف قضاوت خوبي را در ديدار ايران و عراق داشته است.
حسين عسگري کارشناس داوري درباره قضاوت روشن ايرماتوف داور ازبکستاني در ديدار ايران و عراق اظهار کرد: اين حساسترين بازي مرحله گروهي و نگاه ويژهاي روي عملکرد فني دو تيم و داوري بود.
وي ادامه داد: درباره صحنههاي حساس بازي بايد بگويم که سه صحنه مشکوک در محوطه جريمه عراق وجود داشت که من معتقدم ايرماتوف به درستي سوت زد و هيچکدام پنالتي نبود. برخورد ابراهيمي با مدافع عراق بهگونهاي نبود که تعادل هافبک ايران را بهم بزند و ابراهيمي خود را به زمين انداخت تا پنالتي بگيرد. همچنين در دو صحنه برخورد توپ با دست مدافعان عراق فاصله به قدري نبود که بگوييم مدافع مانع از رسيدن توپ به دروازه شده است.
رئيس سابق کميته داوران اضافه کرد: همچنين در نيمه نخست داور ميتوانست قدوس را اخراج کند اما صحنهاي بود که داور در آن مختار بود و کارت زرد نشان دادن به بازيکن ايران هم باعث نميشود از او خوردهاي گرفت. او يکي از باسابقهترين داوران آسياست و من عملکرد او را قابل قبول قلمداد ميکنم.
بازار