فارس/ تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در زمين شماره 3 ورزشگاه آزادي برگزار شد.
تيم فوتبال استقلال که روز گذشته 2 جلسه تمرين براي آماده سازي ديدار با تراکتورسازي برگزار کرده بود از ساعت 12 امروز در زمين شماره 3 آزادي برنامه هاي تاکتيکي خود را پيگيري کرد. ظاهرا مشکل زمين تمرين آبي پوشان حل نشده و بعد از حضور استقلاليها در زمين شماره ۲، ورزشگاه غدير، پژوهشکده صنعت نفت و ... اين بار شاگردان شفر مجبور شدند در زمين شماره ۳ تمرينات خود را پيگيري کنند. قبل از آغاز تمرين امروز هم شفر در هتل المپيک يک جلسه آناليز براي شاگردانش برگزار کرد و نقاط ضعف و قوت تراکتورسازي را براي آنها شرح داد.
* پيش از آغاز تمرين اعضاي تيم استقلال با هادي عقيلي مدافع سابق سپاهان و تيم ملي رو به رو شدند. ووريا غفوري و مهدي رحمتي که قبلا با عقيلي همبازي بودند با وي خوش و بش کرده و عقيلي نيز برخورد گرمي با بقيه اعضاي تيم استقلال داشت.
* بازيکنان تيم استقلال در ابتدا زير نظر آندرياس بدن هاي خود را گرم کرده و سپس کار تاکتيکي را زير نظر شفر و مجيدي برگزار کردند. در مهمترين بخش تمرين امروز فوتبال درون تيمي بين دو تيم آبي و زرد برگزار شد.
*طارق همام به دليل مصدوميت در تمرين امروز حضور نداشت.
*تيم فوتبال استقلال روز جمعه در ورزشگاه يادگار امام به مصاف تراکتورسازي خواهد رفت.
بازار