خبر ورزشي/ بازگشت وينگر ملي پوش پرسپوليس بدون مصدوميت به تمرينات تيمش بهترين خبر ممکن براي سرمربي آرژانتيني سرخپوشان است.
وحيد اميري در آخرين تمرين پرسپوليس در اردوي ترکيه مصدوم شد و به همين علت در ديدار تدارکاتي و درون تيمي از کادرفني خواست تا او را از زمين بازي، بيرون بکشند.
اين طور پيش بيني ميشد که مصدوميت اميري طولاني باشد و او براي مدتي از تمرينات دور بماند، اما سه روز استراحت باعث شده تا اين وينگر تکنيکي و ملي پوش به شرايط بهتري برسد. شنيديم وحيد در تماس با اعضاي کادرپزشکي اعلام کرده هيچ مشکلي براي همراهي سرخپوشان ندارد و با شروع تمرينات، در کنار پرسپوليسيها خواهد بود.
بد نيست بدانيد اميري در اردوي اخير سرخها در ترکيه نمايش و عملکرد خوبي را از خود نشان داد تا رضايت گابريل کالدرون سرمربي آرژانتيني پرسپوليس را به دست آورد.
بازار