فارس/ ساحليبازان کشورمان در دومين ديدار خود در بازيهاي جهاني ورزشهاي ساحلي برابر سنگال به پيروزي رسيدند.
در ادامه مسابقات فوتبال ساحلي بازيهاي جهاني ساحلي که به ميزباني قطر در حال برگزاري است، تيمهاي ملي ايران و سنگال از ساعت 21 به وقت محلي در ساحل اتارا به مصاف هم رفتند که اين مسابقه در وقتهاي قانوني با نتيجه تساوي 8 بر 8 به پايان رسيد، اما اين شاگردان هاشمپور بودند که با نتيجه 3 بر يک در ضربات پنالتي مقابل نماينده آفريقا به برتري دست يافتند.
گلهاي ايران را در اين مسابقه اميرحسين اکبري (3 گل)، کياني (4 گل) و مختاري (2 گل) و احمدزاده و معصوميزاده (يک گل) به ثمر رساندند.
ساحليبازان ايران که در نخستين مسابقه نيز با نتيجه 5 بر 4 از سد اوکراين گذشته بودند با اين پيروزي حضورشان در مرحله بعد را قطعي کردند.
تيم ملي کشورمان در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي به مصاف پاراگوئه خواهد رفت.
بازار