خبر ورزشي/ عجب غوغايي در فوتبال آسيا راه افتاده است. واقعاً چه رازي است در اين فوتبال، اين توپ گرد که همه ملتها به دنبال آن حنجره پاره ميکنند.
برانکو را عربستان اخراج ميکند و در تهران براي او سر و دست ميشکنند. کالدرون را پرسپوليسيها تحويل نميگيرند و تيم ملي امارات در به در دنبال اوست. دنيزلي را در حالي که ترکها برايش هورا ميکشند از تراکتور اخراج ميکنند. ويلموتس را ايران رها ميکند و چند تيم بزرگ اروپايي به او التماس ميکنند. واقعاً چه رازي است در اين فوتبال، اين توپ گرد که همه ملتها به دنبال آن حنجره پاره ميکنند. همين ماه پيش برانکو را از الاهلي عربستان اخراج کردند و تيم ملي ما هماکنون به دنبال اوست و نازش را نيز ميکشند و روي سرشان ميگذارند و کارت سرمربيگري را به نامش صادر کردهاند. خاصيت فوتبال همين است که سليقههاي مختلف را ميطلبد، سياست رايج در فوتبال را به تنوع ميبرد و نظريههاي يکسان ندارد. در فوتبال ما هم اين تئوريها در جريان است و دلالها نقش ويژهاي در آن دارند. در همين ليگ خودمان يکسري مربي روي خط دايره فوتبال ميچرخند و بنا به مصلحت دلالها پرت ميشوند داخل يکي از تيمها و پولي ميگيرند و سال بعد سر از تيم ديگري درميآورند؛ از تهران به مازندران، گيلان، سيرجان، ايلام، اهواز، آبادان، مسجدسليمان و حتي کرج و فوتبال در اين گردش باشگاهي با اين دانشها و تکرار تمرينات بايد پيشرفت کند؟!
روابط دروني اين مربيان و دلالها و حتي چند تا از برنامههاي ورزشي، ساختار فوتبال ما را ميسازند و انتظار داريم پرتغال را ببريم و به اسپانيا نبازيم و کيروش نگريزد و ويلموتس کم نياورد و ما هم مقام بياوريم و در اين وانفسا همه ميشوند کارشناس و تحليلگر. يکي با تهيهکننده برنامه آشناست و يکي با مجري و يکي هم از تمام ظواهر خود سود ميجويد و فوتبال ما را به نقد ميگذارند که مردم بياموزند و فرهنگ اين رشته و جامعه ما رشد کند! مجريان تحصيلکرده و کاردان اخراج ميشوند و يا کوچ ميکنند، داوران بزرگ ما سفر ميکنند و ايراد هم ميگيريم که چرا فلاني رفته و فلاني ميخواهد برود و چرا ميرود و براي آدمها و کارهاي شخصي آنها هم تصميم ميگيريم. اين فوتبال حکايتي دارد که دوغ و دوشابش قاطي است و متأسفانه بسيار براي مردان تحصيلکرده ما سخت است که ورود کنند. آنها بيرون نشستهاند تا فوتبال را يکسري فرصتطلب و نابلد به پيش ببرند و نتيجهاش ميشود داستان امروز که به همت مردم هنوز پابرجاست.
بازار