ايسنا/ به نظر ميرسد شناخت اسکوچيچ از فوتبال ايران و نتايج خوبي که او امسال با صنعت نفت گرفته باعث شده است نامش براي هدايت تيم ملي مطرح شود.
آياسپورت نوشت: «اگر چه از جياني ديبياسي ايتاليايي بهعنوان گزينه جديد سرمربيگري تيم ملي نام برده شده اما انگار دراگان اسکوچيچ آن مربي خارجي است که نامش در بين گزينههاي هدايت تيم ملي ديده شده.
اين خبر يکي - دو روزي است که به گوش رسانهها و البته خود اسکوچيچ هم رسيده و او به باشگاه خبرنگاران گفته که چنين خبري را شنيده اما هنوز فدراسيون فوتبال به صورت رسمي پيشنهادي به باشگاه صنعت نفت نداده است.»
سايت آي اسپورت مدعي شده است که فدراسيون فوتبال به دنبال گرفتن استعلام براي عقد قرارداد با اين سرمربي کروات است.
به نظر ميرسد شناخت اسکوچيچ از فوتبال ايران و نتايج خوبي که او امسال با صنعت نفت گرفته باعث شده که نامش براي هدايت تيم ملي مطرح شود.
به اين ترتيب اسکوچيچ در کنار دايي و قلعهنويي سه مربياي هستند که احتمالا يکي از آنها جانشين مارک ويلموتس خواهد شد.»
بازار