ورزش 3/ مهاجم ايرلندي مدنظر پرسپوليس به توافق نهايي با اين باشگاه دست يافت.
آنتوني استوکس، مهاجم سابق تراکتور که بعد از جدايي از اين تيم راهي ترکيه شده بود، اکنون با حضور در دبي پاي ميز مذاکره با نماينده باشگاه پرسپوليس حاضر شده است.
در شرايطي که امير حسيني به عنوان نماينده باشگاه پرسپوليس از چندي پيش در امارات حاضر شدهاست، دو شب قبل نيز باشگاه پرسپوليس مديربرنامه مدنظر خود را براي مذاکره نهايي با اين بازيکن راهي دبي کرد تا مذاکرات با اين بازيکن را نهايي کند.
در نهايت با حضور استوکس در دبي، مذاکرات طرفين از ساعاتي پيش دنبال شده و گفته ميشود به سمت توافق پيش رفته و اين مهاجم ايرلندي به زودي با حضور در تهران و ملاقات با مديرعامل اين باشگاه قرارداد خود را نهايي خواهد کرد.
طرفين بر سر پيش شرط هاي لازم براي عقد قراداد به توافق لازم دست يافتهاند و در صورتي که پيش پرداخت نيز به حساب اين بازيکن واريز شود، بايد اين انتقال را نهايي شده تصور کرد.
بازار