آخرين خبر/ استراماچوني در مصاحبه اخير خود از تماس مدير برنامه سردار آزمون براي حضور در يک تيم ايتاليايي خبر داده بود.
به گزارش فوتبالي، چندي قبل شايعه حضور سردار آزمون در تيم مطرح ناپولي ايتاليا منتشر شد، اما اين انتقال به سرانجام نرسيد، تا اينکه پس از مدتها، آندرهآ استراماچوني سرمربي پيشين استقلال خبر داد تماسي از سوي مديربرنامههاي سردار دريافت کرده است.
اينکه مربي ايتاليايي چه کاري ميتواند براي حضور سردار در ايتاليا انجام دهد دقيقاً مشخص نيست، چون خود استراماچوني ماهها است که بيکار بوده و دنبال رسيدن به نيمکت يکي از تيمهاي سريآ است، اما شنيديم اين تماس در هفتههاي اخير انجام شده و ارتباطي به ماههاي قبل ندارد.
به گفته يک منبع آگاه در اين زمينه، قصد سردار براي حضور در ليگ ايتاليا جديتر از قبل به نظر ميرسد و از اينرو از طريق مديربرنامههايش با سرمربي ايتاليايي و پيشين استقلال که شناخت خوبي از فوتبال ايران و فوتبال ايتاليا دارد، تماس گرفته است.
از طرفي ديگر، فراموش نکنيد که چندي قبل بحث حضور استراماچوني در تيم کالياري ايتاليا مطرح شده بود که البته اين انتقال هم انجام نشد، اما چند هفته پس از آن، شايعاتي مبني بر مذاکرات نافرجام باشگاه کالياري با آزمون هم بر سر زبانها افتاد.
شايد اين دو موضوع، ارتباطي با يکديگر داشته باشند. به معناي ديگر، استراماچوني براي قبول هدايت کالياري، به فکر انتقال سردار از ليگ روسيه به سريآ هم بود که فعلا همه چيز منتفي شده است.
بازار