ورزش 3/ به نظر مي رسد مديران باشگاه بايرن مونيخ از رفتار اخير مانوئل نوير رضايت ندارند.
شيوع ويروس کرونا و تعطيلي موقت مسابقات در فوتبال دنيا فرصت مناسبي را فراهم کرده که بايرن مونيخ پروسه تمديد قرارداد بازيکنان باتجربه اش را سرعت بخشد. ديروز توماس مولر قراردادش را تا سال 2023 تمديد کرد، اما هنوز بايرن مونيخ با مانوئل نوير در اين زمينه به توافق نرسيده است.
امروز نشريه بيلد در گزارشي مدعي شد مديران بايرن مونيخ از رفتنار مانوئل نوير در اين شرايط ناراضي بوده و انتظار ديگري از او داشتند. به نظر مي رسد خواسته مالي بالا و تمايل به بستن قرارداد طولاني مدت باعث ناراحتي مديران باشگاه شده و آنها انتظار داشتند کاپيتان بايرن مونيخ برخورد دوستانه تري با آنها داشته باشد.
قرارداد مانوئل نوير در تابستان سال 2021 به پايان مي رسد و باواريايي ها فرصت چنداني براي توافق با اين دروازه بان باتجربه ندارند. در ماه هاي اخير اخباري در مورد تمايل يوونتوس به جذب مانوئل نوير شنيده شده و در صورت عدم توافق بايرن مونيخ با اين سنگربان، احتمال جدايي او وجود دارد. چند ماه قبل بايرن با الکساندر نوبل، دروازه بان جوان و آلماني شالکه به توافق دست يافت و در صورت جدايي مانوئل نوير، آنها از همين حالا گزينه جانشين او را جذب کرده اند.
بازار