فارس/ ستاره کشتي آمريکا در پيامي جالب بار ديگر علاقه خود را به ايران نشان داد.
جردن باروز ستاره بزرگ کشتي امريکا بار ديگر علاقه خود را به ايرانيها نشان داد.
باروز که از دوران حضور در ايران و کرمانشاه براي شرکت در مسابقات جام جهاني کشتي خاطرات شيريني دارد و شيفته رفتار و ميهماننوازي فوقالعاده مردم کشورمان شده، از هر فرصتي براي ابراز ارادت و علاقه به ايرانيها استفاده ميکند.
روزهاي قرنطينه به دليل شيوع ويروس کرونا فرصت خوبي بود تا ستاره کشتي امريکا دوباره به ايران اظهار لطف کند.
باروز با انتشار ويدئويي جالب روي صفحه شخصياش که دز حال تشويق ايران به سبک تماشاگران ايراني است، با اظهار دلتنگي براي تمرينات نوشت: ميخواهم علاقهام را دوباره به تماشاگران شگفتانگيز ايراني ابراز کنم. هيچ چيز لذت بخشتر اين نيست که هواداران و تماشاگران ايراني داشته باشي. دلم تنگ شده براي يک مسابقه ديگر در ايران!
اين دومين ابراز ارادت باروز به ايرانيها در روزهاي اخير بود. چند روز پيش نيز اين ستاره کشتي امريکا در پيامي براي ايرانيها آرزوي موفقيت در مبارزه با کرونا را کرده و نوشته بود: برايتان دعاي خير مي کنم. ما در آمريکا هم درگير ويروس کرونا هستيم اما اميدواريم و با عشق دعا مي کنيم. ميدانم شما در آنجا هم اميدوار هستيد و دعا مي کنيد. مطمئن هستم دکترها و پرستارها در ايران سخت کار مي کنند تا از اين بحران عبور کنيم و به زندگي معمولي و کشتي برگرديم.
اميدوارم با امنيت در خانه بمانيد، از هم مراقبت کنيد و محبت را به هم نشان بدهيد. اين ويروس بسيار سخت است اما اگر باهم متحد باشيم، پيروز مي شويم.
دلم براي شما تنگ شده، دوستتان دارم و اميدوارم به زودي شما را ببينم.
بازار