فارس/ کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه اي به فدراسيون فوتبال کويت، برنامه جديد بازي هاي انتخابي جام جهاني 2022 را اعلام کرد.
فدراسيون فوتبال کويت اعلام کرد برنامه اوليه مسابقات انتخابي جام جهاني 2022 و جام ملت هاي آسيا 2023 را از سوي کنفدراسيون آسيا دريافت کرد.
AFC به فدراسيون کويت ابلاغ کرده اولين بازي اين تيم با استراليا که قرار بود در تاريخ 7 فروردين برگزار شود ولي به خاطر شيوع ويروس کرونا به تعويق افتاد، در تاريخ 8 اکتبر (17 مهر) برگزار مي شود.
بازي هاي بعدي کويت به ترتيب با اردن در تاريخ 13 اکتبر (22 مهر) و چين تايپه در تاريخ 12 نوامبر (22 آبان) برگزار خواهد شد.
اين خبر رسمي از سوي فدراسيون کويت مشخص شد بازي اول تيم ملي کشورمان در انتخابي جام جهاني 2022 که قرار بود همزمان با ديدار کويت و استراليا در تاريخ 7 فرودين برگزار شود، طبق برنامه اعلامي AFC در تاريخ 17 مهر برگزار خواهد شد. همچنين AFC مي خواهد پرونده مسابقات انتخابي در مرحله اول را در حد فاصل 17 مهر تا 22 آبان ببندد.
بازار