ورزش 3/ دروازهبان مليپوش پرسپوليس که از سوي کميته انضباطي اين باشگاه در خصوص اظهاراتش دعوت شده، قصد حضور در آن را ندارد.
بيرانوند که اکنون با دوري از تمرين پرسپوليس با توجه به قراردادي که از تاريخ 11 تيرماه به شکل اجرايي با انتورپ بلژيک درآمده، به دنبال پيگيري مراحل سفرش به اين کشور است قصد حضور در کميته انضباطي پرسپوليس را ندارد.
گلر سابق پرسپوليس که بعد از ديدار با پيکان که بازي پاياني او با پيراهن اين تيم محسوب ميشد به برخي اتفاقات مديريتي در اين باشگاه در گفتگويي واکنش نشان داد، بعد از آن به کميته انضباطي دعوت شده است. موضوعي که اکنون باعث ناراحتي او که چهارمين فصل حضورش در اين تيم را پشت سر گذاشته، نيز همراه شده است. بيرانوند البته با توجه به پايان قراردادش با پرسپوليس و با توجه به اين موضوع که به طور رسمي بازيکن انتورپ محسوب ميشود از حضور در جلسه کميته انضباطي خودداري کرده و در اين مدت با برخي مديران تيم نيز به گفتگو پرداخت و گلايه خود را مطرح کرده است.
بازار