نماد آخرین خبر

علی محمدی: پروتکل‌ها نمایشی هستند

منبع
فارس
بروزرسانی
علی محمدی: پروتکل‌ها نمایشی هستند

فارس/ بازيکن تيم فوتبال پيکان اظهار داشت: قهرماني در صدر جدول مسجل شده است و در رده‌هاي پايين‌تر رقابت فشرده است.

جلال‌الدين علي محمدي در خصوص پيوستن‌اش به تيم پيکان اظهار داشت: قبل از شروع فصل چند پيشنهاد داشتم اما تصميم گرفتم به پيکان ملحق شوم. صلاح بر اين بود براي اين فصل در تهران زندگي کنم و مسائل مالي برايم اولويت نداشت. از تصميمي هم که گرفتم رضايت دارم ما با اميد فراوان وارد مسابقات شديم ولي با يکسري بدشانسي به جايگاهي که شايسته باشگاه و خود مربيان و بازيکنان بود دست پيدا نکرديم. در نيم فصل اول نتايج شيريني را در بازي با تيم‌هايي نظير ماشين سازي تبريز، ذوب‌آهن اصفهان و سايپا کسب ‌کرديم در ادامه مسابقات شرايط به‌گونه‌اي پيش رفت که افت کرده و متحمل شکست‌هاي متوالي شديم.

وي افزود: با همين ناکامي‌ها  اعتماد به‌ نفس اعضاي تيم کاهش پيدا کرد. متأسفانه نتوانستيم نتايج خوبي به دست بياوريم که  در روحيه ما هم تأثير منفي گذاشت  البته بايد عرض کنم فرکي برايمان خيلي زحمت کشيد و از ايشان ممنون هستم. خوشبختانه الان اتحاد و انگيزه بالايي را درون تيم شاهد هستيم، فرقي نمي‌کند چه کسي بازي کند و يا گل بزند. کسب دو پيروزي متوالي برابر دو تيم خوب ذوب‌آهن  و گل گهر هم نشان داد تيم پيکان پتانسيل بالايي دارد.

بازيکن پيکان در رابطه با ديدار‌هاي پيش روي تيمش عنوان کرد: منتظر بازي بعدي‌مان برابر سايپا و سپس پارس جنوبي جم هستيم و با تلاش مجموعه تيم حداکثر امتيازات را کسب کرده و شرايط پيکان را در جدول بهبود ببخشيم. هيچ کدام از بازي‌هاي باقي مانده ساده نيستند و همين حريف جمعه شب در سه بازي اخير خود برابر تيم‌هايي چون استقلال ،سپاهان و شهرخودرو که هر سه از مدعيان ليگ هستند شکست نخورده است. 

علي محمدي در رابطه با شروع شدن مجدد ليگ خاطرنشان کرد: شخصاً موافق ادامه ليگ  نبودم، چون زيرساخت‌هاي اماکن ورزشي ما قابل قياس با کشورهايي که ليگ‌هايشان برگزار مي‌شود نيست. باشگاه‌هايمان از نظر اقتصادي توانايي چارتر کردن پروازهاي تيمشان و يا اجاره اتاق‌هاي تک‌نفره در هتل‌ها وساير مسائل مرتبط با پروتکل بهداشتي را ندارد. بعضي از رفتارها هم جنبه ظاهري به خود گرفته‌اند مثلاً براي بازي‌هاي رسمي به بازيکنان مي‌گويند عکس تيمي نگيريد ،وقتي نفرات اصلي در رختکن هستند سايرين وارد رختکن نشوند ،بازيکنان ذخيره روي سکوها بنشينند.

وي تاکيد کرد: آيا مي‌دانند بازيکنان تمام تيم‌ها در تمرينات در يک رختکن دور هم هستند و در کنار يکديگر تنفس مي‌کنند؟ به نظر من مسائلي که در جريان بازي‌هاي رسمي مي‌بينيم فقط کارهايي است براي حفظ ظاهر در گرفته مي‌شود.

هافبک پيکان در رابطه قهرمان ليگ برتر عنوان کرد: به نظرم تکليف ليگ در صدر جدول تا حدودي مشخص است.در رده‌هاي پاييني جدول رقابت فشرده‌اي وجود دارد تا تيم‌ها شرايطشان را بهبود بخشيده و از منطقه خطر خارج شوند. شش بازي تا پايان مسابقات باقي مانده و تيم‌ها امکان کسب 18 امتياز دارند پس روي کاغذ 6-7 تيم پايين جدولي در هفته‌هاي پيش رو  با جديت کامل بازي‌هايشان را انجام خواهند داد. در بالاي جدول اگر پرسپوليس دو بازي ديگر اش  برنده شود قهرماني‌اش در ليگ نوزدهم مسجل خواهد شد.

علي محمدي در مورد شروع شدن ليگ در فصل آينده گفت: ليگ اين فصل چند مرتبه دچار وقفه شد و فکر مي‌کنم طولاني‌ترين دوره مسابقات را شاهد بوده باشيم. من به عنوان يک بازيکن نمي‌توانم پيش‌بيني کنم فصل بعدي فوتبال کشورمان چه زماني و با چه شرايطي آغاز و برگزار مي‌شود. 

وي در گفت‌وگو با رسانه باشگاه پيکان درخصوص تيم ملي تصريح کرد: تيم ملي کار سختي را پيش‌رو دارد اما پتانسيل فوتبال ايران بالاست و با در نظر گرفتن حريفاني که براي صعود از اين گروه مقابل ما قرار مي‌گيرند معتقدم مي‌توانيم نتايج مورد نظر را به دست آوريم. شرايط فوتبال ما و بازيکناني که داريم نشان مي‌دهد کسب حداکثر امتياز از بازي‌هاي آينده تيم ملي شدني است. نياز به يک عزم و اراده ملي است، وقتي بحث تيم ملي به ميان مي‌آيد بايد تمام اختلاف‌نظرها و گروه بندي‌ها کنار گذاشته شود و همه از هر طيف و با هر سليقه و گرايشي  مانند يک تيم فوتبال متحد باشند. عدم موفقيت تيم ملي به تمام پيکره فوتبال ايران صدمه مي‌زند.

همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد