احتمال حضور ۵ نماینده از یک کشور در لیگ قهرمانان آسیا

تسنيم/ قهرمان فصل جاري رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان آسيا به صورت مستقيم در فصل آتي اين مسابقات حضور پيدا ميکند.
بر اساس تغييرات صورت گرفته و اينکه فصل آتي ليگ قهرمانان آسيا با حضور 40 تيم در مرحله گروهي برگزار خواهد شد، قهرمان هر دوره به صورت مستقيم در دوره بعدي اين رقابتها شرکت ميکند.
بر اين اساس در صورتي که قهرمان ليگ قهرمانان آسيا به شکل مستقيم مجوز حضور در دوره بعدي رقابتها را از طريق مسابقات داخلي کسب نکند، طبق آييننامه جديد برگزاري مسابقات در دوره بعدي از مرحله پليآف وارد رقابتها خواهد شد و ميتواند براي رسيدن به مرحله گروهي تلاش کند.
در اين صورت براي نخستين بار اين امکان وجود دارد که يکي از کشورهاي آسيايي 5 نماينده در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد. از سوي ديگر با توجه به اينکه تعداد تيمها در مرحله گروهي افزايش يافته و در هر منطقه شرق و غرب 5 گروه با حضور مجموعا 40 تيم شکل ميگيرد، در صورت حضور 5 نماينده از يک کشور باز هم احتمال تقابل تيمهاي يک کشور در مرحله گروهي وجود ندارد.
طبق سهميه بندي اعلام شده در فصل آتي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا، ايران با دو سهميه مستقيم و دو سهميه در مرحله پليآف فصل آتي اين رقابتها حضور خواهد داشت.