نماد آخرین خبر

گمانه‌زنی رسانه‌هایی ایتالیایی درباره استعفای کونته

منبع
تسنيم
بروزرسانی
گمانه‌زنی رسانه‌هایی ایتالیایی درباره استعفای کونته

تسنيم/ اظهارات اخير سرمربي تيم فوتبال اينتر در ابراز نارضايتي از مديران باشگاه، باعث به وجود آمدن گمانه‌زني‌هايي درباره آينده او شده است.
اظهارات آنتونيو کونته پس از پيروزي 2 بر صفر شب گذشته (شنبه) اينتر در خانه آتالانتا در هفته پاياني سري A بازتاب زيادي در رسانه‌هاي ايتاليايي داشته است. لحن تند و خشمي که کونته هنگام ابراز نارضايتي از حمايت ناکافي مديران باشگاه از او و بازيکنانش داشت، سبب شده است که برخي از رسانه‌هاي معتبر ايتاليايي درباره قريب‌الوقوع بودن استعفاي او از سرمربيگري اينتر گمانه‌زني کنند.
نشريات گاتزتادلواسپورت و رپوبليکا اولين رسانه‌هاي ايتاليايي بودند که سخن از احتمال جدي کناره‌گيري کونته به ميان آوردند و به تحليل اظهارات او پس از آخرين بازي تيمش در اين فصل سري A پرداختند. کونته در بخشي از اظهاراتش به شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا چندين بار به عدم حمايت کافي از سوي مديران باشگاه اشاره داشت و صريحاً گفت که گلايه‌هاي او هيچ ربطي به نداشتن بازيکن و عملکرد باشگاه در حوزه نقل و انتقالات ندارد. او از اينکه زحمات خودش و تيمش آنطور که بايد و شايد به چشم مديران باشگاه نيامده است، گلايه داشت اما به نظر مي‌رسد چيزي که بيش از هم خشم و ناراضايتي سرمربي سابق چلسي و يوونتوس را در پي داشت، در بخشي از حرف‌هاي او درباره مصاحبه سه سال پيش لوچانو اسپالتي سرمربي وقت اينتر نهفته بود.
او گفت: «امسال براي ما سال بسيار پرفشار و سختي بود. بازيکنانم با وجود همه مشکلات کارشان را براي دور ماندن از محيط بيرون و حفظ اتحاد در درون تيم به خوبي انجام دادند. من از آنهايي که خودشان را همرنگ جماعت مي‌کنند خوشم نمي‌آيد و امسال هم در اينتر از اين دست آدم‌ها زياد ديدم. ماه‌ها ما را کوبيدند و ذره‌اي از ما حمايت نشد. مشکل من اين است که همه چيز را مي‌بينم، راهي که بايد برويم را مي‌بينم و مي‌دانم که چه کاري بايد انجام دهيم. چند وقت پيش مصاحبه‌اي از لوچانو اسپالتي خواندم که سال 2017 با او گرفته شده بود. الان سال 2020 است و هنوز هيچ چيزي عوض نشده است. ارتکاب برخي اشتباهات در سال اول قابل درک است اما تکرار مداوم آنها ديگر احمقانه است. من بايد خيلي شفاف اعلام کنم که درباره بازار نقل و انتقالات حرف نمي‌زنم. مي‌خواهم خيلي شفاف حرف بزنم.»
اکنون باور رسانه‌هايي ايتاليايي بر اين است که اشاره کونته به مصاحبه اسپالتي، همان گفت‌و‌گويي است که در آن سرمربي وقت نراتزوري از وجود برخي خبرچين‌ها در رختکن تيم و هيئت مديره باشگاه که با رساندن خبرهاي محرمانه تيم به رسانه‌ها، به طور مداوم به تيم آسيب مي‌رساندند، گلايه کرد.
از اين رو گاتزتا و رپوبليکا مدعي شده‌اند که با توجه به اتفاقاتي که رخ داده و نحوه شکايت کونته، او کسي نيست که در شرايط فعلي به کارش ادامه دهد. کونته 6 سال پيش هم به طرزي غافلگير کننده در اردوي پيش فصل يوونتوس بعد از يکسري انتقادات درباره برآورده نشدن انتظاراتش از سوي مديران باشگاه، استعفا و بانوي پير را ترک کرد. همين ماجرا براي او در چلسي هم تکرار شد با اين تفاوت که اين بار انتقادات تند و تيز او از مديريت باشگاه منجر به اخراجش شد.

کونته با وجود اصرار به اينکه نقل و انتقالات جزو دلايل نارضايتي او از مديران اينتر نيست، اشاره‌اي غيرمستقيم به اين موضوع هم داشت. او به شبکه DAZN گفت: تنها من مي‌دانم که بايد چه کاري انجام مي‌دادم که به روملو لوکاکو برسم. فقط من مي‌دانم ...
اگرچه اخراج کونته غيرمحتمل است اما به نظر مي‌رسد که او اين بار آنقدر به محقق شدن خواسته‌‌هايش تأکيد دارد که باشگاه چاره‌اي جز عمل به خواسته‌هاي او يا قبول استعفايش ندارد. گفته مي‌شود يکي از اصلي‌ترين درخواست‌هاي کونته از مديريت باشگاه، اخراج خبرچين‌هاي تيم است که ظاهراً پيرو آوسيليو مديرورزشي تيم يکي از آنهاست، کسي که مورد حمايت مديراجرايي باشگاه جوزپه ماروتا قرار دارد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره