نماد آخرین خبر

هیچ تیمی نمی‌تواند به پرسپولیس نزدیک شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
هیچ تیمی نمی‌تواند به پرسپولیس نزدیک شود

تسنيم/ بازيکن پيشين تيم فوتبال پرسپوليس اعتقاد دارد اين تيم با ۵۰ درصد از توانش پوکر کرده است و اگر همه بازيکنان در اختيار کادر فني بودند سرخپوشان قهرماني باصلابت‌تري به دست مي‌آوردند.
سپهر حيدري درباره شرايط پرسپوليس بعد از پوکر قهرماني و بازي اين تيم مقابل نساجي مازندران اظهار داشت: پرسپوليس با توجه به اينکه پوکر کرده بود، بازي خيلي خوبي مقابل نساجي انجام داد. البته در دقايق ابتدايي بازي نساجي گل فوق‌العاده‌اي به ثمر رساند، ولي خوشبختانه بازيکنان خيلي خوب توانستند به بازي برگردند و بعد از چند دقيقه گل مساوي را زدند و در لحظات ديگر مسابقه هم بازي در اختيار آنها بود. 
وي ادامه داد: يحيي گل‌محمدي تيمش را با تمام قدرت به زمين فرستاده بود و نشان دادند که در بازي‌هاي باقيمانده تا پايان ليگ هم با صلابت بازي خواهند کرد. پرسپوليس در نيمه دوم  بازي نساجي هم فوتبال خوبي به نمايش گذاشت و در واقع بازي يکطرفه‌اي را ديديم. با نظر کادر فني بازيکنان جوان هم در اين ديدار به ميدان رفتند و تجربه کسب کردند. عليپور و ساير بازيکنان چندين موقعيت گل را از دست دادند و به نظر من اگر پرسپوليس بدشانس نبود مقابل نساجي مي‌توانست با اختلاف دو سه گل به پيروزي برسد.
مدافع پيشين تيم فوتبال پرسپوليس با تمجيد از عملکرد يحيي گل‌محمدي و دستيارانش تصريح کرد: پرسپوليس با 50 درصد از توانش پوکر کرد و اگر همه بازيکنان در اختيار کادر فني بودند، اين تيم قهرماني باصلابت‌تري به دست مي‌آورد. سرخپوشان پوکر قهرماني را مديون هواداران هم هستند. آن روزي که بعد از نايب قهرماني در ليگ، هواداران ايستاده اعضاي تيم را تشويق کردند پايه‌هاي اقتدار و پوکر قهرماني ساخته شد. 
حيدري با بيان اينکه تيم پرسپوليس تا پايان ليگ فرصت اين را دارد که در تاريخ ليگ برتر دست‌نيافتني‌تر شود، افزود: شاگردان گل‌محمدي اگر در سه بازي آينده تلاش کرده و باانگيزه بازي کنند مي‌توانند با سه پيروزي 72 امتيازي ‌شوند و در آن صورت پرسپوليس مقتدرانه‌ترين قهرماني ليگ برتر را کسب خواهد کرد و فکر نمي‌کنم تا سال‌ها تيمي بتواند حتي نزديک به اين رکورد شود. 
وي درباره شانس موفقيت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت: پرسپوليس وقتي پا به مسابقات ليگ قهرمانان گذاشت يحيي گل‌محمدي و کادرش تازه به تيم اضافه شده بودند و هنوز از شرايط تيم شناخت کافي نداشتند و نتايج خوبي نگرفتند. در حال حاضر وضعيت تفاوت مي‌کند. سرخپوشان با قهرماني ليگ و روحيه بالا در ادامه مسابقات ليگ قهرمانان شرکت مي‌کنند و گل‌محمدي هم تفکراتش را در تيم پياده کرده است. به نظر من شاگردان گل‌محمدي با دو پيروزي مقابل التعاون عربستان مي‌توانند به ليگ قهرمانان برگردند و من شانس موفقيت آنها را زياد مي‌دانم.  

مدافع پيشين تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطر نشان کرد: ترکيب سرخپوشان کامل است و فقط تا حدودي با مصدوميت انصاري و نادري در دفاع چپ مشکل دارند که در اين پست هم خليل‌زاده و اميري در بازي‌هاي که به ميدان رفتند، توانستند خوب عمل کنند. به نظر من تيمِ گل‌محمدي نيازي به تقويت ندارد و با همين نفرات هم مي‌تواند در آسيا موفق شود. 


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره