نماد آخرین خبر

شاید آقاکریم ملی‌پوش نشود!

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
شاید آقاکریم ملی‌پوش نشود!

خبر ورزشي/ بدون شک فدراسيون فوتبال نمي‌تواند به اندازه باشگاه پرسپوليس به کريم باقري دستمزد بدهد و در نهايت مربي پرسپوليس است که تصميم مي‌گيرد از بين تيم باشگاهي و تيم ملي، يکي را انتخاب کند.
فدراسيون فوتبال برنامه‌ريزي کرده است ۱۳ شهريور در استاديوم آزادي تهران ميزبان سوري‌ها باشد. اين اولين بازي تيم ملي با مربيگري اسکوچيچ خواهد بود، اما سوري‌ها براي سفر به تهران ترديد دارند. به خاطر بالا بودن شيوع ويروس کرونا در ايران. در صورتي که اين بازي دوستانه لغو شود، بازي دوستانه ديگري جايگزين نخواهد شد به اين خاطر که تدارک بازي‌هاي دوستانه به خاطر شيوع ويروس کرونا بسيار سخت شده است.
تيم ملي ۱۷ شهريور در تاشکند به مصاف ازبکستان مي‌رود که برگزاري اين بازي نهايي شده است. فدراسيون فوتبال منتظر پاسخ سوري‌ها در اين زمينه است. البته فدراسيون فوتبال ايران به سوري‌ها اطمينان خاطر داده که همه پروتکل‌هاي بهداشتي را در تهران و با حضورشان پياده خواهد کرد و مشکلي در اين زمينه آن‌ها را تهديد نخواهد کرد.
اما خبر ديگر اينکه هنوز حضور کريم باقري در کادر فني تيم ملي نهايي نشده است. در حالي که همه اعضاي کادر فني تيم ملي فعاليت خود را آغاز کرده‌اند، کريم در اردوي سرخ‌ها حضور دارد. البته پيش‌تر هم قرار شده بود با پايان بازي‌هاي ليگ، کريم باقري به اردوي تيم ملي ملحق شود، اما بعيد است اين اتفاق رخ دهد. به اين خاطر که فدراسيون فوتبال هنوز با کريم باقري قرارداد امضا نکرده و هنوز پيشنهاد مالي فدراسيون فوتبال هم به کريم باقري ارائه نشده است.
در صورتي که باقري به بهانه مسائل مالي در اردوي تيم ملي حاضر نشود، اسکوچيچ مربي جديدي را به خدمت نخواهد گرفت به اين خاطر که او در کادر فني اش از يک مربي خارجي و يک مربي ايراني (وحيد هاشميان) بهره مي‌برد. وحيد به تهران سفر کرده و در ماه‌هاي اخير بازي‌هاي متعددي را تماشا کرده و گزارش‌هاي لازم را به اسکوچيچ ارائه داده است. بدون شک فدراسيون فوتبال نمي‌تواند به اندازه باشگاه پرسپوليس به کريم باقري دستمزد بدهد و در نهايت مربي پرسپوليس است که تصميم مي‌گيرد از بين تيم باشگاهي و تيم ملي، يکي را انتخاب کند. البته کريم پيشنهاد داده توأمان در کادر فني پرسپوليس و تيم ملي حضور داشته باشد. اين در حالي است که براساس قوانين فدراسيون فوتبال مربي تيم ملي نمي‌تواند در تيم باشگاهي حضور داشته باشد و تکليف اين ماجرا در روز‌هاي آينده مشخص خواهد شد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره