نماد آخرین خبر

فرهاد، لیست فصل بعد را آماده کرد

منبع
فرهيختگان
بروزرسانی

فرهيختگان/ چندي پيش فرهاد مجيدي، سرمربي تيم فوتبال استقلال بعد از از دست رفتن قهرماني ليگ برتر در گفت‌وگويي با رسانه اين باشگاه سه قول را به هواداران اين تيم داد؛ اول کسب سهميه آسيا، سپس قهرماني جام‏حذفي و درنهايت صعود استقلال از مرحله گروهي ليگ قهرمانان به مرحله حذفي اين رقابت‌‌ها. در آن دوران استقلال نتايج خوبي نمي‌گرفت و حتي خطر اين هم وجود داشت که سهميه آسيا براي فصل آينده از چنگ آبي‌‌ها بپرد.
از سوي ديگر در همان دوران با توجه به نتايج استقلال شايعه‌‌هاي زيادي حول محور نيمکت اين تيم براي فصل آينده منتشر شد و برخي از بازگشت استراماچوني خبر دادند و برخي ديگر منصوريان و قلعه‏نويي را به‏عنوان آلترناتيو‌‌هاي فرهاد معرفي کردند. اين درحالي است که استقلال طي دو هفته اخير و با رسيدن همه بازيکنانش نتايج خوبي را کسب کرده و حالا مدعي اصلي کسب عنوان نايب‎قهرماني ليگ برتر است و چه ‏بسا قهرماني جام‏حذفي را هم کسب کند؛ ناگفته پيداست ديدار 6 امتيازي مقابل شهرخودرو از هفته بيست‏وهشتم ليگ و مسابقه حساس و حيثيتي در برابر سپاهان از مرحله يک‎چهارم نهايي جام‏حذفي مي‌تواند بسياري از معادلات نيمکت استقلال براي فصل بعد را مشخص کند و درصورتي‎که آبي‌‌ها بتوانند از اين دو ديدار با دست پر و با موفقيت آن را ترک کنند ديگر هيچ حرف و حديثي درخصوص ابقاي مجيدي باقي نخواهد ماند.
هرچند ماموريت فرهاد بعد از کسب سهميه با قهرماني جام‏حذفي با موفقيت به پايان خواهد رسيد. در همين بين، طي روز‌هاي گذشته اخبار متعددي نيز درخصوص اينکه چرا مجيدي با وجود درخواست کتبي مديريت نسبت به ارائه ليست به باشگاه مقاومت مي‌کند، منتشر و دلايل زيادي نيز در اين خصوص عنوان شد که يکي از آنها خيال راحت فرهاد براي باقي ماندن در استقلال و دليل ديگر رسيدن به يک فضاي آرامش بعد از يکي دو پيروزي در ديدار‌هاي حيثيتي و دشوار اين تيم بود و حالا طبق اطلاعات «فرهيختگان» از اردوگاه آبي‏پوشان و از جمع کادرفني اين تيم، به نظر مي‌رسد مجيدي بعد از تشخيص نقاط ضعف و قوت استقلال فصل نوزدهم و در مشورت با ساير اعضاي کادرفني حداقل روي کاغذ ليست خود براي فصل بيستم رقابت‌‌هاي ليگ برتر را بسته و قرار است بعد از بازي با شهرخودرو اين ليست را به‏صورت قدم به قدم به باشگاه ارائه کند.
البته در مرحله اول براي کادرفني مشخص شدن سرنوشت تمديدي‌‌هاي استقلال اهميت دارد و اولويت فرهاد مجيدي حفظ برخي از همين بازيکنان تمديدي به‏شمار مي‌رود اما درصورتي‏که اين اتفاق رخ ندهد مطمئنا از ليست ورودي بازيکناني که مدنظر سرمربي استقلال هستند، به‏عنوان نفرات جايگزين اقدام خواهد شد. در همين راستا يکي از مديران اين باشگاه به «فرهيختگان» گفت: «استقلال درحال‎حاضر بهترين بازيکنان را دارد و اعتقاد دارم اگر براي فصل آينده هم اين تيم حفظ و تقويت شود، درصورتي‏که مشکلات حاشيه‏اي برايش ايجاد نکنند مطمئنا اين تيم با نفراتي که دارد بهترين تيم آسيا به‏شمار مي‌رود اما تاکيد مي‌کنم براي اينکه ليست استقلال فصل بعد مشخص شود ابتدا بايد سرنوشت و تکليف بازيکنان تمديدي‌مان معلوم شده و سپس در ادامه درصورتي‎که جاي خالي در ليست وجود داشته باشد نسبت به جذب بازيکن جديد براي رفع نقاط ضعف و بهبود نقاط قوت‌مان اقدام خواهيم کرد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره