شکست سنگین و بدموقع حریف سپاهان

ورزش 3/ تيم الهلال با پيروزي پُر گل مقابل النصر بيشتر از هميشه به قهرماني در فصل ۲۰-۲۰۱۹ نزديک شد.
در آخرين و مهمترين مسابقه هفته بيست و سوم ليگ حرفهاي عربستان، تيم رده دومي النصر که همگروه سپاهان در ليگ قهرمانان است، از ساعت ۲۲:۳۰ چهارشنبه شب در استاديوم ملک فهد مقابل الهلال صدرنشين و حريف آسيايي شهرخودرو قرار گرفت.
تيم الهلال در دقيقه ۳۵ روي ارسال زميني محمد البريک و شوت زميني و فني سباستين جووينکو، ستاره ايتاليايي خود به گل رسيد، اما النصر در دقيقه نخست وقتهاي اضافه نيمه اول سلطان الغنام با شوت تماشايي روي پا گل تساوي را زد تا دو تيم با تساوي به رختکن بروند.
بافتيمبي گوميس در دقيقه ۵۵ از روي نقطه پنالتي گل دوم الهلال را به ثمر رساند و در دقيقه ۶۰ کارلوس ادواردو در شلوغي محوطه جريمه النصر براي سومين بار دروازه اين تيم را باز کرد تا در آستانه برتري قرار بگيرند.
گوميس که در تلاش براي رسيدن به صدر جدول گلزنان بود، در دقيقه ۸۰ ارسال پاي چپ سالم الدوسري را با شوت سرضرب و ديدني وارد دروازه النصر کرد تا الهلال به برتري پُر گل در خانه حريف مستقيم خود در صدر جدول برسد.
تيم الهلال با اين پيروزي ارزشمند ۵۴ امتيازي شد و ضمن حفظ صدر جدول ليگ حرفهاي عربستان، فاصله خود با تيم النصر رده دومي را به عدد ۹ رساند تا شانس خود را براي کسب عنوان قهرماني بيشتر کند.