نماد آخرین خبر

باقری: جدایی از استقلال برایم سخت بود

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
باقری: جدایی از استقلال برایم سخت بود

خبر ورزشي/ مهاجم نساجي بي‌تعارف به اين موضوع اشاره مي‌کند که بعد از جدايي از استقلال روز‌هاي سختي را سپري کرده است.
روح‌الله باقري مهاجم شناخته‌شده‌اي براي اهالي فوتبال است. مهاجمي که پيراهن استقلال را بر تن کرد، اما نتوانست در اين تيم روز‌هاي ايده‌آلي براي خود رقم بزند؛ او در هفته‌اي که سپري شد با پيراهن نساجي دروازه پرسپوليس را باز کرد. با يک ضربه ديدني. با اين گل به نظر مي‌رسد روح الله باقري ورود تازه‌اي به فوتبال کشور داشت.
مهاجم نساجي بي‌تعارف به اين موضوع اشاره مي‌کند که بعد از جدايي از استقلال روز‌هاي سختي را سپري کرده است. او در اين باره مي‌گويد: «من اين فصل به دليل پارگي همسترينگ هفته‌هاي زيادي را از دست دادم و در برگشت و در تيم شهرخودرو تلاش کردم دوباره تبديل به مهره ثابت تيم شوم که اين اتفاق رخ نداد. اين مصدوميت در نساجي هم همراه من بود تا اينکه در هفته‌هاي اخير شرايط بازي پيدا کردم. ابتدا به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان آمدم و در بازي با پرسپوليس آقاي فکري تصميم گرفت از ابتدا به من بازي دهد. از ايشان و کمک‌هايش تشکر مي‌کنم که براي اين بازي به من روحيه دادند. اين را هم بگويم بازيکن وقتي از استقلال و پرسپوليس جدا مي‌شود براي بازي در تيم جديد خود با يک‌سري مشکلات روحي و رواني روبه‌رو مي‌شود. براي من اين جدايي سخت بود و زمان برد تا با واقعيت کنار بيايم. نمي‌شود به گذشته برگشت و قضاوت کرد. گلزني از يادم نرفته و تلاش خواهم کرد در سه هفته باقي‌مانده ارائه‌گر بازي‌هاي خوبي براي نساجي باشم و در بازي با سپاهان هم گلزني کنم.»
صحبت‌هاي باقري در مورد اسکوچيچ هم مي‌تواند در نوع خود جالب باشد. به اين دليل که او در تيم خونه به خونه بازيکن سرمربي فعلي تيم ملي بود: «ايشان در تيم خونه به خونه مربي من بودند. از ديدن او خوشحال شدم. احوالپرسي کرديم و از شرايط من پرسيد؛ اينکه چرا بازي نمي‌کنم که من هم به او توضيح دادم که مصدوم شدم. همچنين انتخاب اسکوچيچ به عنوان سرمربي تيم ملي را به او تبريک گفتم از صميم قلب براي موفقيت او در تيم ملي دعا خواهم کرد. در خصوص اينکه حضور او در تيم ملي با انتقاداتي همراه بود! بايد بگويم همه ديدگاه‌ها قابل احترام است، اما من به عنوان کسي که با او کار کردم به وي احترام مي‌گذارم و برايش در تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌کنم. همه ما به عنوان يک ايراني بايد از سرمربي تيم ملي دفاع کنيم و براي صعود تيم ملي به جام جهاني همراه او باشيم. من شاگرد اسکوچيچ بودم. او مربي خوبي است و به آينده تيم ملي با او خوشبين هستم.»


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره