نماد آخرین خبر

جهش بلند مربیان ایرانی والیبال/ دوره پرورش اوراسیا چیست؟

منبع
فارس
بروزرسانی
جهش بلند مربیان ایرانی والیبال/ دوره پرورش اوراسیا چیست؟

فارس/ دو مدرس ايراني واليبال براي حضور در دوره پرورش مربيان اوراسيا انتخاب شدند.
صالح بن ناصر، رئيس کنفدراسيون واليبال آسيا در نامه‌اي رسمي به فدراسيون واليبال ايران از  محمود افشاردوست و عليرضا طلوع‌کيان به عنوان مدرسان اولين دوره پروژه همکاري مربيان اوراسيا  دعوت به همکاري کرد.
* برگزاري دوره مشترک کنفدراسيون واليبال اروپا و آسيا
‏‎در اين دوره پرورش مربي که به طور مشترک ميان کنفدراسيون واليبال آسيا و کنفدراسيون واليبال اروپا برگزار مي‌شود، افشاردوست؛ عضو کميته مربيان کنفدراسيون آسيا به عنوان مدرس مربيگري و آموزش مهارت‌هاي واليبال و عليرضا طلوع کيان؛ مربي تيم ملي جوانان ايران به عنوان مدرس آناليز و تجزيه و تحليل در واليبال حضور خواهند بود.
اين دوره تا پايان سال 2021 در زمان‌هاي متفاوت و شکل‌هاي حضوري و غيرحضوري و در چند مرحله برگزار خواهد شد که مرحله نخست حضوري از 19 تا 25 آوريل سال 2021 به ميزباني تايلند يا اندونزي است و مرحله دوم نيز به ميزباني قاره اروپا خواهد بود. تمرينات پايه، آسيب‌شناشي و چگونگي برخورد با آسيب‌ها، تکنيک، تاکتيک و آناليز را محور تدريس در اين دوره‌ها به شمار مي‌رود.
در اين بين سوالي مطرح مي‌شود مبني بر اينکه دليل و ملاک انتخاب اين دو مربي ايراني براي حضور در دوره اوراسيا چيست. دو کنفدراسيون واليبال آسيا و اروپا براي شرکت‌کنندگان در اين دوره شرايطي در نظر گرفته‌اند که آشنايي به زبان انگليسي و مدرک مربي‌گري بين‌المللي از جمله آن‌ها است.کنفدراسيون واليبال آسيا پس از بررسي نفرات پيشنهادي، شش نفر را به عنوان مدرس انتخاب کرده که  افشاردوست و طلوع‌کيان از ايران و دو مدرس از هند، يک نفر از عمان و احتمالاً يک نفر ديگر هم از چين در اين جمع حضور دارند. همچنين سريت هاران از هند مسئوليت اين گروه مدرسان را بر عهده دارد.

افشاردوست: مربيان ايراني توانايي هدايت تيم‌هاي مطرح جهان را دارند
محمود افشاردوست، عضو کميته مربيان کنفدراسيون واليبال آسيا درباره اهداف برگزاري دوره مربيگري اروپا و آسيا اظهار داشت: اين دوره براي ارتقاي سطح فني مربيان جوان اورآسيا است تا در آينده از بهترين‌هاي جهان شوند.

وي افزود: به نظر من تلفيق واليبال دو قاره اروپا و آسيا مي‌تواند عاملي براي رشد و توسعه واليبال در اين دو قاره شود. شايد به دليل قراردادهاي مناسب داخلي، تا کنون مربيان ايران کم‌تر به ديگر کشورها رفته باشند، اما مربيان ايراني توانايي هدايت تيم‌هاي مطرح جهان را دارند.
دبير اسبق فدراسيون واليبال با بيان اين که در قاره آسيا، واليبال ايران و مربيان ايراني سرآمد هستند، گفت: سطح واليبال قاره اروپا در مجموع از آسيا بالاتر است و دوره مربي‌گري اورآسيا، براي بهره‌برداري مناسب از دانش فني مربيان هر دو قاره است و اين تبادل اطلاعات مي‌تواند براي رشد واليبال آسيا بسيار مناسب باشد. خرسندم از اين که به عنوان نماينده واليبال ايران که صدرنشين آسياست و در جايگاه هشتم جهان قرار دارد، به عنوان مدرس در اين دوره شرکت مي‌کنم و از فدراسيون واليبال براي موافقت و کمک، تشکر و قدرداني ‌مي‌کنم.
طلوع‌کيان: با برگزاري دوره اوراسيا، رقابت با مربيان آمريکاي جنوبي جذاب‌تر مي‌شود
عليرضا طلوع‌کيان ديگر مدرس ايراني دوره مربيگري واليبال اورآسيا نيز گفت: برگزاري اين دوره، براي تبادل اطلاعات بين مربيان جوان آسيا و اروپا بسيار مهم است. خيلي وقت‌ها شاهديم که مربياني از اروپا براي هدايت تيم‌هاي آسيايي به اين قاره مي‌آيند، اما موفق عمل نمي‌کنند. به يقين اين موضوع دلايل متعددي دارد که برگزاري اين دوره‌ها مي‌تواند براي آسيب‌شناسي اين موضوع نيز مناسب باشد.
وي تاکيد کرد: مربيان واليبال آسيا و اروپا در جهان سرآمدند و رقابت خاصي نيز با مربيان آمريکا جنوبي دارند. برگزاري دوره اورآسيا باعث افزايش سطح فني مربيان جوان دو قاره خواهد شد و رقابت با مربيان آمريکاي جنوبي نيز جذاب‌تر مي‌شود.
طلوع‌کيان ابراز اميداوري کرد که افشاردوست و خودش، نماينده مناسبي از سوي مدرسان واليبال ايران و آسيا در اين دوره‌ها باشند و تاکيد کرد: مربيان ايراني در جهان ناشناخته هستند و اميدوارم اين دوره، براي معرفي توان مربيان ايراني نيز مناسب باشد.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره