نماد آخرین خبر

چرا باید برای مسابقه ما با سایپا داور تهرانی بگذارند؟

منبع
تسنيم
بروزرسانی
چرا باید برای مسابقه ما با سایپا داور تهرانی بگذارند؟

تسنيم/ سرمربي تيم فوتسال بانوان ملي حفاري اهواز گفت: براي کميته داوران متاسفم که براي مسابقه ما با سايپا داور تهراني انتخاب کرد.
مينا باراني پس از شکست تيمش برابر سايپا و کسب عنوان مشترک سومي گفت: ما براي مسابقه برابر سايپا فقط يک هفته زمان براي تمرين داشتيم و شاگردانم آمادگي جسماني خوبي نداشتند. نيمه دوم نيز دستم از لحاظ داشتن بازيکن خالي بود، چون سحر پاپي که در دور رفت دو گل براي تيم ما به ثبت رسانده بود به دليل آسيب‌ديدگي به اين بازي نرسيد و شرايط دست به دست هم داد تا شکست خورده و فينال را از دست دهيم.
وي به تمرينات بيشتر تيم هاي ديگر اشاره کرد و افزود: مطمئنم ساير تيم‌ها و حتي سايپا يکي دو ماه تمرين داشتند چون آنقدر بازيکنان شان از لحاظ بدني آماده بودند که با ديدن مسابقه شان نمي‌توانيم بگوييم که تمرين نداشتند. من مطمئنم اگر بعد از دور رفت، بازي ها ادامه پيدا مي‌کرد قطعا بازي را مي‌برديم.
سرمربي تيم فوتسال بانوان ملي حفاري اهواز از داوري مسابقه هم گلايه کرد و اظهار داشت: براي کميته داوران متاسفم که داور تهراني را براي بازي ما گذاشتند. ما بد بازي کرديم و شايد موقعيت‌هاي زيادي را هم از دست داديم اما 30،40 ثانيه پاياني وقتي داور تهراني در زمين پشت محوطه يک خطا براي تيم تهران مي‌گيرد، خب اين شبهه براي ما ايجاد مي شود که چرا بايد داور تهراني را براي بازي ما با سايپا بگذارند؟
وي ادامه داد: ما بد بازي نکرديم و خيلي هم خوب بازي کرديم اما بسيار سخت است يک تيمي را که پنج ماه تعطيل بوده است را در طول يک هفته به حد آمادگي برساني با اين حال بد هم بازي نکرديم. موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم و تيم سايپا خيلي خوش شانس بود که موقعيت‌هاي ما به گل تبديل نشد.
باراني بار ديگر از اينکه داور تهراني را براي مسابقه تيمش با سايپا انتخاب کرده بودند، گلايه کرد و گفت: اينکه داور تهراني را براي بازي ما انتخاب مي کنند جاي سوال است. وقتي متوجه شدم سميه طاهري داور تهراني است به کميته دوران خودمان گوشزد کردم که حداقل داور تهراني براي ما بازي نگذارند اين بازي حساس است و ممکن است اشتباه کند اما براي من و تيم حفاري شبهه ايجاد مي شود که چرا داور تهراني را براي مسابقه ما انتخاب کرده اند و متاسفانه خطايي که واقعا خطا نبود، اتفاق افتاد و همان خطا منجر به گل دوم تيم سايپا شد و اعتراض ما هم به اين است که چرا داور تهراني را براي بازي تهران گذاشته‌اند.

وي با بيان اينکه اين شکست چيزي از ارزش هاي تيم ما کم نمي‌کند، خاطرنشان کرد: چيزي از ارزش هاي بازيکنان تيم ملي حفاري کم نمي شود تمام تلاش‌مان را کرديم اما مطمئن هستم سه تيم ديگر حداقل يک ماه تمرين مي کنند تيم هاي هيئت خراسان رضوي و مس رفسنجان حداقل سه ماه تمرين داشتند و سايپا هم حداقل دو ماه تمرين کرده است، اما تنها تيمي که آسيب ديد و نتوانست به فينال راه پيدا کند ملي حفاري است دليل آن هم بخشنامه وزارت نفت بود که بايد تمام اماکن ورزشي تعطيل باشد و حق هيچگونه فعاليتي نداريم و پنج ماه و نيم شاگردانم از شرايط تمرين و مسابقه دور بودند اين ضربه بزرگي به تيم ما زد. بازيکنانم واقعا در نيمه دوم تحليل رفتند چون بعد از پنج ماه تعطيلي مسابقه دادند که خيلي سخت است و آنهم در رقابتي که بايد تمام توانت را بگذاري.
سرمربي تيم فوتسال ملي حفاري اهواز درباره ابراز خوشحالي مس رفسنجان نسبت به فيناليست شدن سايپا گفت: من هم اين مطلب را در صحبت هاي سرمربي مس رفسنجان خوانده بودم که خوشحال مي‌شويم سايپا به فينال راه يابد، اميدوارم هر تيمي که لياقت دارد قهرمان شود. آنها فکر مي‌کنند سايپا را راحت تر مي‌توانند شکست دهند اما بالاخره مسابقه است و اميدوارم فينال هم بازي قشنگي شود و براي هر دو تيم آرزوي موفقيت مي‌کنم.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره