نماد آخرین خبر

اولیایی: نتیجه دربی باید در زمین مشخص شود

منبع
مهر
بروزرسانی
اولیایی: نتیجه دربی باید در زمین مشخص شود

مهر/ مديرعامل پيشين آبي پوشان گفت: عوامل دو تيم استقلال و پرسپوليس نبايد با فضاسازي رسانه‌اي قصد تعضيف حريف و رقم زدن نتيجه بازي با حاشيه سازي را داشته باشند.
سيد کاظم اوليايي در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برخورد دو تيم استقلال و پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي اظهار داشت: با ديدن رفتار بعضي از مسئولان دو تيم تاسف مي‌خورم که اين آقايان بايد در هرم تصميم‌گيري فوتبال جايي داشته باشند. آن آقاي پيشکسوتي که خودش بارها فضاي اين مسابقات را احساس کرده و از حاشيه‌هاي آن با خبر است به جاي آنکه براي تضعيف حريف و بالا بردن شانس پيروزي تيم خودش دست به حاشيه سازي و جو سازي به منظور تضعيف حريف بزند، بايد به فکر تقويت تيم خودش باشد.
مديرعامل پيشين آبي‌پوشان بيان داشت: از بعضي از پيشکسوتان که وانمود مي‌کنند اخلاق مدار هستند انتظار بيشتري دارم. تضعيف حريف با حاشيه سازي با روح ورزش منافات دارد. آنها براي بالا بردن شانس پيروزي خودشان بايد توانمندي‌هاي شان را افزايش دهند.
وي اضافه کرد: فوتبال سالم حکم مي‌کند نتيجه يک بازي داخل زمين و بر اساس توانمندي‌هاي کادر فني و بازيکنان رقم بخورد نه اينکه يکسري افراد که مسئوليت هم دارند با صحبت‌هاي خود بازي را به جنجال و حاشيه بکشند. اين درست نيست که بلافاصله بعد از مشخص شدن قرعه کشي آقايان عليه تيم رقيب موضع بگيرند.
اوليايي در خصوص پيش بيني احتمالي نتيجه اين بازي بيان داشت: فقط مي‌توانم آرزو کنم که استقلال برنده اين بازي باشد.
مدير سابق استقلال در خصوص فضاي نقل و انتقالاتي که رفته رفته به آن نزديک مي‌شويم بيان داشت: در شفافيت دو اصل بسيار مهم است. اول اينکه باشگاه شفافيت داشته باشد و با هوادارش صادق و رو راست باشد و دوم اينکه تصميم گيرندگان در باشگاه به هيچ وجه تحت تاثير فضاي هواداري در نقل و انتقالات قرار نگيرند.

پيشکسوت مديريت فوتبال تاکيد کرد: تعداد هواداران زياد است و آنها تعدد سليقه دارند. مديران نبايد چشم و گوش شان به فضاي مجازي باشد و هر که نامش در اين فضا مطرح شد براي استقلال کانديد شود. بسياري از دلالان هستند که با صرف هزينه در اين فضا براي بازيکنان خود بازار گرمي مي‌کنند و در نهايت بازيکناني را به باشگاه مي‌دهند که با گذشت زمان مشخص مي‌شود در حد و اندازه نام اين باشگاه نيستند و اصطلاحاً مي‌گويند پيراهن باشگاه براي آنها گشاد است.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره