دبل باخت قلعه نویی مقابل استقلال در حذفی

ايلنا/ قلعه نويي با اين باخت مقابل استقلال در جام حذفي دبل کرد.
امير قلعه نويي در تقابل هايي که در ادوار مختلف رقابتهاي فوتبال ايران مقابل استقلال داشته 2 بار آن در جام حذفي بوده و جالب اينکه در هر دو مسابقه بازي را به تيم محبوب خودش واگذار کرده است.
تقابل اول امير قلعه نويي با استقلال در تراکتورسازي بود که مقابل اين تيم تن به شکست داد و حالا امير در دومين رويارويي خود در اين رقابتها با آبيها با شکست برابر تيم فرهاد مجيدي در فاصله کمتر از يک هفته که در ليگ هم بازي را به استقلال واگذار کرد، بازهم طعم شکحست را چشيد. به اين شکل امير با اين باخت مقابل استقلال در جام حذفي دبل کرد تا پرافتخارترين مربي ايراني کشورمان در اين مسير ناکام باشد.
باختي که در نهايت حکم به کناره گيري ژنرال از هدايت سپاهان داد و او هنوز تکليف اين تيم براي کسب سهميه مشخص نشده، اصفهان را با انتشار متني ترک کرد.