نماد آخرین خبر

نیمار و عوامل آشوب دربی لوکلاسیک نقره‌داغ شدند

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نیمار و عوامل آشوب دربی لوکلاسیک نقره‌داغ شدند

تسنيم/ ستاره برزيلي تيم فوتبال پاري‌سن‌ژرمن به دليل رفتار ناشايستش در پايان دربي لوکلاسيک دو جلسه از همراهي پاريسي‌ها محروم شد.
 به نقل از نشريه آ اس اسپانيا، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال فرانسه نيمار مهاجم برزيلي تيم فوتبال پاري‌سن‌ژرمن را به دليل درگيري‌اش با آلوارو گونزالس بازيکن تيم فوتبال مارسي در جريان بازي اخير دو تيم در هفته سوم لوشامپيونه دو جلسه محروم کرد.
در آن بازي که پاياني جنجالي و پرتنش داشت، بازيکنان دو تيم با يکديگر درگير شدند که در نتيجه آن پنج بازيکن از دو تيم از داور کارت قرمز گرفتند. يکي از سه بازيکن PSG که اخراج شد نيمار بود که به آلوارو گونزالس ضربه زد و به همين دليل در اولين بازي‌اش در فصل جديد از داور کارت قرمز مستقيم گرفت. او پس از بازي مدعي شد که بازيکن حريف به او توهين نژادپرستانه کرده است.
دليل نيمار اما براي توجيه رفتار او کافي نبوده و به همين دليل وي علاوه بر اينکه بازي شب گذشته (چهارشنبه) تيمش مقابل متز را از دست داد از همراه پاريسي‌ها در بازي بعدي‌شان که يکشنبه هفته آينده مقابل تيم نيس است هم محروم خواهد بود. نيمار علاوه بر اين دو جلسه، يک جلسه ديگر هم محروم خواهد شد، اگر تخلفي مشابه از او سر بزند.
در همين حال کميته انضباطي فدراسيون فوتبال فرانسه اعلام کرد که پرونده‌اي هم براي رسيدگي به احتمال توهين نژادپرستانه از سوي آلوارو گونزالس به جريان انداخته است که در صورت اثبات او نيز احتمالاً محروم خواهد شد.
ديگر بازيکناني که در درگيري پايان دربي لوکلاسيک نقش داشتند نيز جريمه شده‌اند که سنگين‌ترين آنها مربوط به لاوين کورزاوا مدافع فرانسوي پاري‌سن‌ژرمن است که شش جلسه محروم شده است. هم‌تيمي آرژانيتني او لئاندرو پاردس نيز مانند نيمار دو جلسه محروم شده است. داريو بندتو و آماوي بازيکنان تيم مارسي هم به ترتيب با يک و سه جلسه محروميت مجازات شده‌اند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره