رکوردهای منفی رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا

باشگاه خبرنگاران/ شکست دور از انتظار تيم فوتبال رئال مادريد برابر شاختار دونتسک اوکراين در ليگ قهرمانان اروپا، رکوردهاي منفي را براي اين تيم اسپانيايي برجاي گذاشت.
تيم فوتبال رئال مادريد در اولين بازي خود در فصل جديد رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با نتيجه ۳ بر ۲ مغلوب تيم شاختار دونتسک اوکراين شد. اين شکست باعث شد رکوردهاي منفي براي تيم مادريدي به ثبت برسد.
قهرمان فصل گذشته لاليگا در نيمه اول سه گل از مهمان خود دريافت کرد. از سپتامبر سال ۲۰۰۵ به بعد اين اولين بار بود که رئال مادريد در يک بازي ليگ قهرمانان در نيمه اول ۳ گل دريافت ميکرد.
از طرف ديگر از فوريه سال ۲۰۰۰ به بعد اين اولين بار بود که کهکشانيها در بازي خانگي خود در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا سه گل دريافت ميکردند.
آخرين باري که رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا در همان نيمه اول سه گل دريافت کرد به سپتامبر سال ۲۰۰۵ و ديدار اين تيم برابر ليون بر ميگردد.
از سوي ديگر رئال مادريد پس از آن که در فوريه سال ۲۰۰۰ برابر بايرن مونيخ در سانتياگو برنابئو در نيمه اول سه گل دريافت کرد ديگر چنين اتفاقي برايش رقم نخورده بود.
علاوه بر اين رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا از ۸ مسابقهاي که سرخيو راموس را در اختيار نداشته در ۷ بازي شکست خورده است.
با توجه به اينکه رئال مادريد فصل گذشته در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان در ۲ بازي رفت و برگشت برابر منچسترسيتي شکست خود حالا اين سومين شکست پياپي مادريديها در ليگ قهرمانان محسوب ميشود. پس از سپتامبر سال ۱۹۸۶ اين اولين باري است که رئال در سه بازي پياپي ليگ قهرمانان شکست ميخورد.
پس از ماه مارس سال ۱۹۹۹ که دينامو کي يف موفق شد رئال مادريد را ۲ بر صفر شکست دهد، اين اولين باري است که يک تيم اوکرايني ديگر برابر رئال مادريد پيروز ميشود. نکته جالب اين که در آن زمان تته و سولومون ۲ گلزن شاختار هنوز متولد نشده بودند.