نماد آخرین خبر

مسابقات جهانی کشتی روی هوا

منبع
ميزان
بروزرسانی
مسابقات جهانی کشتی روی هوا

ميزان/ بعد از انصراف آمريکا از حضور در مسابقات جهاني کشتي برگزاري اين رقابت‌ها در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.
۲۱ مهرماه بود که سرانجام پس از کش‌وقوس‌هاي فراوان اتحاديه جهاني کشتي با اعلام به فدراسيون‌هاي عضو، از برگزاري رقابت‌هاي جهاني کشتي بزرگسالان جهان در آذرماه سال جاري طي روزهاي ۲۲ تا ۳۰ آذرماه در شهر بلگراد پايتخت کشور صربستان خبر داد.بر اساس اعلام اتحاديه جهاني ۷۰ درصد تيم‌ها و ورزشکاران دوره قبل براي حضور در اين رقابت‌ها اعلام آمادگي کرده‌اند. همچنين با توجه به اطلاعات دريافتي ۹ تيم از ۱۰ تيم برتر دوره پيش نيز در اين مسابقات حاضر خواهند بود.
با اين حال فدراسيون کشتي آمريکا با درج خبري بر روي سايت رسمي خود از عدم حضور تيم‌هاي کشتي اين کشور در اين مسابقات خبر داد.
اما اين تمام ماجرا نيست، از سوي ديگر روس‌ها نيز به عنوان طراح اصلي و پيشقدم برگزاري مسابقات جهاني دچار ترديد شده‌اند. مامياشويلي، رييس فدراسيون روسيه در اظهار نظري احتمال لغو اين مسابقات را رد نکرده است. اين در حالي است که روس‌ها اخيراً مسابقات قهرماني کشور خود را براي اعزام به مسابقات جهاني برگزار کرده‌اند.
از سوي ديگر احتمال عدم حضور کشورهاي صاحب نامي مانند آذربايجان و ارمنستان به عنوان کشورهاي صاحب کشتي به دليل درگيري‌هايي که با يکديگر دارند وجود دارد و بايد منتظر ماند و ديد در نهايت چه تصميمي گرفته خواهد شد.
اتحاديه جهاني کشتي در حالي از برگزاري قطعي اين مسابقات سخن گفته است که به کشورهاي عضو تا پانزدهم آبان ماه مهلت داده تا اسامي نفرات شرکت‌کننده خود را براي حضور در اين مسابقات اعلام کنند. به نظر مي‌رسد اتخاديه جهاني کشتي به دنبال ارزيابي شرايط موجود بعد از قطعي شدن نفرات شرکت کننده و تصميم‌گيري نهايي درباره برگزاري يا عدم برگزاري مسابقات است.

 


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره