ديجياتو/ بزرگ ترين کارخانه توليد آيفون در دنيا براي مقابله با کاهش نيروي ناشي از شيوع ويروس کرونا، به کارگران وعده غذايي و محل سکونت رايگان پيشنهاد کرده است.
به گزارش سايت Digitimes، شرکت فاکسکان (Foxconn) علاوه بر موارد فوق، براي تشويق کارگران به بازگشت به کارخانه ها پاداش نقدي تا حداکثر 1000 هزار دلار را در نظر گرفته است.
سيستم حمل و نقل عمومي در چين براي جلوگيري از گسترش ويروس کوويد-19 به حالت نيمه تعطيل درآمده است. چين به تنهايي 95 درصد از مبتلايان به کروناي جديد را در خود جاي داده است. کارخانه هاي فاکسکان پس از سال نوي چيني و به دستور دولت چين به طور موقت تعطيل شدند.
اين شرکت اوايل ماه جاري ميلادي در نامه اي خطاب به کارکنان از آنها درخواست کرد تا به کارخانه شهر شنژن بازنگردند. رويترز يک روز قبل با بررسي برنامه هاي اپل، محدوديت در سفرهاي بين المللي و کمبود نيرو را از عوامل تأثيرگذار بر توليد آيفون توصيف کرده بود.
اپل هشدار داده که کاهش فعاليت کارخانه ها در پي شيوع ويروس کرونا، مي تواند اواخر سال جاري ميلادي به کمبود آيفون در بازارهاي بين المللي منجر شود. اين شرکت همچنين اواخر بهمن ماه در يادداشتي به سرمايه گذاران از احتمال کاهش درآمدها در سه ماهه دوم سال 2020 به خاطر شيوع ويروس کوويد-19 خبر داد.
در بخشي از يادداشت کمپاني کوپرتينويي آمده است: «کار در اين کشور [چين] آغاز شده، اما امور نسبت به آنچه پيش بيني کرده بوديم کندتر به روال عادي باز مي گردند. اولويت اول ما – اکنون و براي هميشه – سلامت و امنيت کارکنان، شرکاي زنجيره تأمين، مشتريان و اجتماعاتي که در آنها فعاليت مي کنيم، هستند.»
هنوز معلوم نيست شيوع ويروس کرونا بر روند توليد آيفون 12 تأثير منفي مي گذارد يا خير. اين محصول در حال حاضر در مراحل ابتدايي فرآيند توليد قرار داشته و مهر ماه سال بعد روانه بازار خواهد شد.
بازار