باشگاه خبرنگاران/ اينستاگرام در حال آزمايش قابليتي جديد است که امکان نمايش استوريها در دو رديف را به کاربران نشان خواهد داد.
قابليت استوري به يکي از پرطرفدارترين قابليتهاي موجود در شبکه اينستاگرام تبديل شده است و تقريباً همهي کاربران اين شبکه حداقل يک بار از آن استفاده کردهاند. به تازگي تصويري از سوي يکي از کاربران اين شبکه اجتماعي منتشر شده است که نشان ميدهد اينستاگرام در حال کار روي قابليتي جديد براي بخش استوريها است و قصد دارد بخش استوريها را بزرگتر کرده و استوريها به صورت دو رديف زير هم نمايش داده شوند.
اخيراً نيز کاربران زيادي اعلام کردند که قابليت نمايش دوگانه استوريها را در گوشي خود مشاهده کردهاند و به نوعي بايد گفت اينستاگرام در حال آزمايش اين قابليت روي حسابهاي کاربران است؛ در همين راستا اينستاگرام اعلام کرده است که قصد دارد از اين طريق لذت استفاده کاربران از اين شبکه اجتماعي را بالا ببرد.
در حال حاضر مشخص نيست که اينستاگرام قصد دارد اين قابليت را در چه مناطقي آزمايش کند از طرفي هم با توجه به آزمايش اين قابليت جديد در برخي از مناطق، انتظار ميرود اينستاگرام در صورت گرفتن پاسخ مثبت از اين قابليت آن را به طور عمومي در دسترس افراد قرار دهد.
به نظر ميرسد اينستاگرام قصد دارد از اين طريق مشاهده بخش استوريها را براي کاربران سادهتر کند تا در صورتي که کاربر قصد مشاهده استوري يک شخص خاص را داشته باشد بتواند به راحتي آن را پيدا کند. علاوه بر برخي از کاربران قابليتي را در اينستاگرام خود مشاهده کردند که باعث ميشود کاربر سريعتر از هر زماني بتواند بين استوريها جا به جا شوند.
اين موارد نشان ميدهد اينستاگرام قصد در بروزرساني بعدي خود تغييرات زيادي در بخش استوريها ايجاد کند، با اين حال بايد منتظر بود و ديد اينستاگرام چه زماني قصد دارد اين بروزرساني را به طور عمومي در دسترس کاربران قرار دهد.
بازار