اقتصاد آنلاين/ سامسونگ کره جنوبي به تازگي حق امتياز اختراع پوششي ضدميکروب را ثبت کرده که در برابر ويروس کرونا مقاوم است.
اين شرکت مدتي پيش نيز حق امتياز يک شارژر را ثبت کرده که ميتواند تا ۹۹ درصد گوشي را در برابر ويروس کرونا استريليزه کند.
ثابت شده است که پوشش توسعه داده شده توسط شرکت مذکور در برابر ويروس موثر است؛ تحقيقات اخير نيز نشان داده ويروس کرونا از طريق سطوح و به ويژه تلفن همراه که يکي از منابع مهم آلودگيست، قابل انتقال است.
پوشش ضد کرونايي که توسط سامسونگ توسعه داده شده، روي دستگاههاي اين شرکت به کار ميرود.
در حال حاضر، جهان با همه گيري ويروسي روبرو شده است که بسيار عفوني و قابل انتقال است. از آنجا که در سطوح خاصي زنده ميماند، به راحتي از طريق لمس نيز قابل انتقال است.
پوشش ضد ميکروبي مانع از ماندن چنين ذراتي بر روي سطح گوشي ميشود؛ عدم وجود واکسيناسيون، پيشگيري و احتياط را به عنوان بهترين روش براي مقابله با ويروس قرار ميدهد.
غول فناوري کره جنوبي ثبت اختراع پوشش ضد ميکروبي را در تاريخ ۳۰ ژوئن در چندين کشور ارائه داده است.
بازار