نماد آخرین خبر

دوربین سلفی شیائومی می 10 پرو در حد انتظار نیست

منبع
مجله ديجي کالا
بروزرسانی
دوربین سلفی شیائومی می 10 پرو در حد انتظار نیست
مجله ديجي کالا/ وب‌سايت DxOMark طي بررسي‌هاي صورت گرفته، سرانجام امتياز نه چندان خوب ۸۳ را به دوربين سلفي شيائومي مي ۱۰ پرو داد تا بدين ترتيب پرچم‌دار غول چيني علي‌رغم عملکرد عالي دوربين اصلي، در اين بخش قافله را به پرچم‌دارهاي معروف بازار ببازد. شيائومي براي دوربين اصلي مي ۱۰ پرو سنگ تمام گذاشت. روي پنل پشتي اين محصول يک دوربين ۱۰۸ مگاپيکسلي با قابليت‌هاي فراوان، يک دوربين فوق عريض و دو دوربين تله‌فوتو را شاهد هستيم که نهايتا مي‌توانند تا ۳.۷ برابر بزرگ‌نمايي اپتيکال را ارائه دهند. اما در بخش سلفي سنسوري به بزرگي ۲۰ مگاپيکسلي را شاهد هستيم که نهايتا مي‌تواند در وضوح ۱۰۸۰P و با سرعت ۳۰ فريم بر ثانيه به ضبط ويدئو بپردازد. با امتيازي هم که اين محصول در اين بخش کسب کرد، شاهد برابر شدن آن با گوشي گلکسي A71 يا پرچم‌دارهاي قديمي نظير آيفون XS مکس هستيم.
البته اين امتياز به صورت کلي بدست آمده و اگر بخواهيم صرفا عکاسي را در نظر بگيريم اين گوشي عملکرد نسبتا خوبي از خود به جاي گذاشت. خصوصا در شرايط نوري مساعد و جذب نور در ثبت جزئيات مربوط به صورت سوژه‌ها در تقريبا همه حالت‌ها. نقطه ضعف اصلي دوربين سلفي اين گوشي محدوده ديناميکي آن است. اگرچه صورت سوژه‌ها به خوبي توسط اين محصول به تصوير کشيده مي‌شوند اما وقتي نقاط روشن زيادي وجود داشته باشد، بازتاب شديد آن را به خوبي مي‌توانيم مشاهده کنيم. همچنين تصاوير ثبت شده داراي ثبات رنگي نيستند و گاهي اوقات در شرايط نوري نامساعد شاهد تغيير رنگ پوست از حالت عادي به قرمز هستيم.
به طور کلي اين امتياز را بايد خوب ارزيابي کرد اما در صورتي که گوشي‌هاي ميان‌رده به آن دست پيدا کنند؛ نه محصولي که از يک دوربين ۱۰۸ مگاپيکسلي به عنوان دوربين اصلي خود بهره مي‌برد و به عنوان يک پرچم‌دار در بازار حضور دارد.
شما عزيزان مي‌توانيد براي مشاهده تصاوير بيشتر با کيفيت اصلي که توسط دوربين سلفي شيائومي مي ۱۰ پرو ثبت شده‌اند، مي‌توانيد به وب‌سايت Dxomark مراجعه کنيد.
در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم