نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
موبایل و بازی

شگفتی شیائومی و کوالکام در راه است

منبع
شهر سخت افزار
بروزرسانی
شگفتی شیائومی و کوالکام در راه است

شهر سخت افزار/ شيائومي و کوالکام مي‌خواهند تجربه PC گيمينگ را به گوشي‌ها بياورند.

بسياري از گوشي‌هاي گيمينگ از يک حالت مخصوص گيمينگ بهره مي‌برند، براي مثال گوشي‌هاي هواوي با حالت GPU Turbo و گوشي‌هاي سامسونگ با حالت Game Booster، عملکرد دستگاه را براي گيمينگ بهينه مي‌کنند. البته تمام اين حالت‌ها علاوه بر حالتي که با کاهش عمر باتري، عملکرد دستگاه‌ها را افزايش مي‌دهد، ايجاد شده‌اند. اما خبرهاي جديد نويد يک همکاري بزرگ بين دو شرکت کوالکام و شيائومي را مي‌دهد.

افشاگر معروف، Ice Universe، در جديدترين توييت خود مدعي شد دو شرکت کوالکام و شيائومي در حال همکاري براي ايجاد يک حالت جديد به‌نام Game Turbo بوده و قرار است اين حالت گيمينگ در پرچمداري بعدي شيائومي به نام Mi 10 Pro Plus رونمايي شود.

همانطور که قبلاً در اينجا خوانديد، قلب تپنده‌ي پرچمدار بعدي شيائومي احتمالاً يک پردازنده‌ي Snapdragon 865+ بوده که با يک باتري 4500 ميلي‌آمپرساعتي و يک نمايشگر 120 هرتزي، اين اسمارت‌فون را به يک گوشي ايده‌آل براي گيمينگ تبديل مي‌کند.

ديگر شايعه‌ها نيز گوشي Mi 10 Pro Plus را اولين گوشي مجهز به شارژ سريع 120 واتي خوانده و کسب امتياز سرسام‌آور 687,422 در بنچمارک آنتوتو را به آن نسبت مي‌دهند، پس اين گوشي يک رقيب سرسخت براي پرچمداران کنوني و آينده‌ي شرکت‌هاي بزرگي از قبيل اپل و سامسونگ خواهد بود.

در تصاويري که Ice Universe همراه با توييت خود منتشر کرد، گزينه‌هاي مختلفي را براي انتخاب سطح عملکرد GPU دستگاه مشاهده مي‌کنيم. از اين گزينه‌ها مي‌توان حالت‌هاي پيش‌فرض (Default)، کاهش مصرف باتري، عملکرد متعادل و کيفيت بالا را انتخاب کرد يا با انتخاب گزينه‌ي آخر، پروفايل گرافيکي سفارشي مخصوص خود را ايجاد کرد.

 جالب اينجاست که با انتخاب گزينه‌ي آخر، کاربر به گزينه‌هايي مشابه با تنظيمات PC، از قبيل Anisotropic filtering، Texture filtering و Anti-aliasing دسترسي پيدا مي‌کند. همانطور که مي‌دانيد اين تنظيمات در بسياري از بازي‌هاي دسکتاپ موجود بوده و کاربران کارت‌هاي گرافيک انويديا مي‌توانند با مراجعه به Nvidia Control Panel اين تنظيمات را به دلخواه تغيير بدهند.

البته هنوز مشخص نيست اين تنظيمات با تمام بازي‌هاي موجود سازگاري دارند يا لازم است توسعه‌دهندگان براي سازگاري بازي‌هاي خود با برنامه‌ي Game Turbo، از همين حالا دست به کار شوند. اما در هر صورت بسيار جالب است که تنظيمات گيمينگ موجود در دسکتاپ‌ها راه خود را به تنظيمات گيمينگ اسمارت‌فون‌ها باز کرده و به کاربران اجازه دهند ويژگي‌هاي عملکردي و بصري گوشي‌ها را بيشتر کنترل کنند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره