به روزرسانی جدید «گوگل فون» در نسخه بتا


انتخاب/ بر اساس اطلاعات جديدي که توسط کاربران گوگل فون گزارش شده است، به نظر ميرسد نسخه بتاي جديد اين برنامه قابليت اجا در هر نوع تلفن همراهي را داراست.
اين برنامه از ماه آوريل به مرور وارد گوشيهاي مختلفي شد، اين در حالي است که در ابتداي ارائه نسخه اوليه اين برنامه، گوگل فون فقط در گوشيهاي خاصي قابليت اجرا داشت.
بر اساس گزارشهاي جديد، اکنون گوگل فون، روي دستگاههاي سامسونگ و وان پلاس نيز به راحتي اجرا شده و کار ميکند. افون بر اين ميتوانيم تأييد کنيم که اين برنامه در وان پلاس ۸ پرو نيز کار ميکند. اگر مايليد اين برنامه را در گوشي خود نصب کنيد کافيست سري به پلي استور بزنيد و اين برنامه را نصب کنيد.
البته توجه داشته باشيد که اين برنامه فعلا در نسخه بتا در دسترس است و متأسفانه بهترين ويژگي گوگل پيکسل يعني غربالگري تماس نيز براي دستگاههاي ديگري غير از تلفنهاي پيکسل در ايالات متحده در دسترس نيست. ما مطمئن هستيم که گوگل قصد دارد اين ويژگي را در آينده در دسترس دستگاههاي غير پيکسل قرار دهد، زيرا بسياري از مردم در سراسر جهان هر روز با تماسهاي آزاردهنده مواجه ميشوند.