عصبانیت مدعیان اصلاحات از شتاب گرفتن واکسیناسیون در کشور

کيهان/متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن در آخرين خبر به معناي تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
روزنامه همدلي در مطلبي با عنوان «کيفيت واکسن خط قرمز باشد» نوشت: درخواستها از قوه قضائيه درباره تحقيق و تفحص درخصوص واردات واکسن کرونا بالا گرفته است. علي خضريان، نماينده تهران و سخنگوي کميسيون اصل ۹۰ مجلس طي يادداشتي در يکي از روزنامههاي اصولگرا، مقامات دولت قبل ازجمله مديران وزارت بهداشت و درمان و سازمان نظام پزشکي کشور را به سياسي کردن مسئله واردات واکسن متهم کرده است و از دادستان کل کشور خواسته است که اين مسئله را پيگيري کند.
در ادامه اين مطلب آمده است: اينکه عنوان شده است دولت تازهنفس با پرهيز از نگرش سياسي به مقوله سلامت مردم، در تأمين واکسن گل کاشته است و ناگهان عدهاي با پيش کشيدن اسامي چون محمدرضا ظفرقندي، رئيسوقت سازمان نظام پزشکي و حسن روحاني، رئيسجمهور سابق، و طرح «واکسن سياسي» خواستار ورود دادستاني به پروژه واکسيناسيون ميشوند، جاي تعجب دارد.
همدلي نوشت: آنچه مسلم است؛ درباره واردات و توليد و مصرف واکسن تنها خط قرمز بايستي کيفيت واکسن و سلامت مردم باشد و نه کميت واکسن و رکوردشکني تا سر حد رتبه دوم و اول جهاني در شتاب تعداد واکسيناسيون!
بعد از روي کار آمدن دولت رئيسي و در روزهاي گذشته، واردات واکسن شتاب گرفته و رکورد واکسيناسيون روزانه کرونا شکسته شده است. مدعيان اصلاحات از اينکه دولت موردحمايتشان که ميگفت «زبان دنيا را بلدم» ولي با سياسيکاري نتوانست واکسن موردنياز کشور را تأمين کند عصبانياند و با شگردهاي رواني القاي «بيکيفيت بودن واکسنهاي وارداتي» را در دستور کار خود قراردادهاند.
اقدامات روحاني باعث ارتقاي خدمترساني در دولت رئيسي شده است!
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبي ضمن طرح اين ادعا که رکوردشکني واردات واکسن در روزهاي اخير حاصل اقدامات دولت روحاني بوده است، نوشت: «در حالي که طي اين سالها عادت کرده بوديم مسئولاني که روي کار ميآيند در هر بحث و موضوع از دولت يا مسئولان پيشين به عنوان عامل اصلي مشکلات نام ببرند، اينبار اوضاع متفاوت است و انگار اينبار آنچه از «دولت قبل» به دولتي که تازه روي کار آمده، به ارث رسيده، زمينهساز ارتقاي کيفيت خدماتدهي به شهروندان شده است. هرچند برخي مخالفان دولت قبل ترجيح ميدهند موضوع را به شکلي متفاوت جلوه دهند. »
چنين ادعايي از اين روزنامه اصلاحطلب در حمايت از روحاني در حالي مطرح ميشود که حتي خود مسئولان دولت قبل نيز چنين ادعايي نداشتند و پيش از تحويل مسئوليت خود به دولت جديد در مقابل سيل انتقادها نسبت به اهمال کاري دولت تدبير در واردات واکسن بهانه ميآوردند که به خاطر تحريم و FATF امکان واردات واکسن وجود ندارد. ادعايي که البته با روي کار آمدن دولت جديد و رکوردشکني در وارادت واکسن بدون حل مشکل تحريم يا تصويب لوايح FATF خيلي زود رنگ باخت و به رسوايي جديدي براي دولتمردان بيتدبير دولت دوازدهم و حاميان آنها تبديل شد.
اعتماد همچنين در حالي در ادعاي مضحک، ميراث دولت قبل را موجب ارتقاء خدمت رساني در دولت جديد عنوان کرده است که افزايش600٪ قيمت مسکن، افزايش 300٪ قيمت دلار، افزايش 100 تا 700٪ قيمت اقلام خوراکي، رکوردشکني در افزايش شاخص فلاکت، رکوردشکني در رشد منفي اقتصادي، رکوردشکني در کاهش ارزش پول ملي (300٪) با ماحصل بحران مسکن، بحران برقي، بحران نفتي، بحران ارزي، بحران بنزيني، بحران تورم، بحران نقدينگي، بحران جمعيتي، بحران بيکاري و... تنها بخشي از ميراث شوم دولت روحاني براي دولت سيد ابراهيم رئيسي است.