انتشار کتابی از نویسنده «ارباب حلقهها» یک قرن پس از نگارش
خبرگزاري کتاب ايران
بروزرسانی
خبرگزاري کتاب ايران/ «تالکين» که از او به عنوان پدربزرگ داستانهاي تخيلي نام برده ميشود و جهان «ميانه زمين» ساخته و پرداخته او يکي از برجستهترين جهانهاي تخيلي شناخته شده است، نگارش «داستان کولروو» را در سال ۱۹۱۴ آغاز کرده بود.
اين داستان برگرفته از يک شعر حماسي فنلاندي است با نام «کالهوالا». در افسانه اصلي «کالهوالا» شخصيتي تراژيک است با پيشينهاي غمبار که به دنبال گرفتن انتقام مرگ دخترش ميرود اما در نهايت خودکشي ميکند.
بر اساس يکي از چندين نامهاي که «تالکين» نوشته است، اين داستان پر از تصاوير خاطرهانگيزي از دنياي تخيلي و اسطورهاي «ميانه زمين» است و اساس داستان «بچههاي هورين» قرار گرفته، هرچند اين نويسنده پايان تراژيک آن را حذف کرده است.
انتشار اين کتاب از روي دستنوشته اصلي خواهد بود که داستان «کولروو»، پسر «کالروو» را روايت ميکند. «کولروو» در اين رمان، طفل يتيم بدشانسي است که قدرت فرابشري و سرنوشتي تراژيک دارد.
همچنين شخصيت «تورين تورامبر»، از قهرمانان جهان تخيلي «ميانه زمين» و يکي از شخصيتهاي «ارباب حلقهها» نيز از نسل «کولروو» محسوب ميشود.
پيش از اين اين رمان در نشريه «آکادميک ژورنال» منتشر شده بود اما اين نخستين بار است که به صورت عمومي منتشر ميشود.
«جان رونالد روئل تالکين» (۱۸۹۲ - ۱۹۷۳) نويسنده و زبانشناس بريتانيايي است که کتابهاي هابيت و ارباب حلقهها از آثار اوست. او از سال ۱۹۲۵تا ۱۹۵۹، استاد زبانشناسي تاريخي در دانشگاه آکسفورد بود.
تالکين علاوه بر کتابهاي يادشده که معروفتر و شناختهشدهتر هستند، آثار داستاني ديگري به نامهاي سيلماريليون، ماجراهاي تام بامباديلو ميرود راه پيوسته تا آن سو، فرزندان هورين، که عمدتا پس از مرگش منتشر شدند، در مورد موضوعي که آنها را رشتهافسانه(Legendarium) ميناميد و در اصل يک اسطورهشناسي خيالي براي گذشته دور زمين است، نوشته است.
وي علاقه وافري به ساختن زبانهاي علمي يا فراساخته داشت. او شايد تنها کسي باشد که ۱۵زبان ساخته است.