فارس/ انتشارات ستوس کتاب «تبيين ذهنيت سياسي سلفيت تکفيري» ترجمه و تاليف مهدي قاسمي ورجاني را با عنوان «گفتمان داعش» منتشر کرد.
اين کتاب در 3 بخش «کليات»، «ادبيات داعش و تحليل گفتمان مربوطه» و «دکترين نظامي» در قالب 6 فصل به مواردي همچون «بررسي مدل تحليل گفتمان»، «تحولات سياسي - اجتماعي عراق و سوريه»، «بررسي و تحليل ماهيت تاريخچه و شکلگيري داعش»، «تحليل متون انتقادي گروه داعش»، «استراتژيها، تاکتيکها و دکترين نظامي داعش» و «جذب و آموزش نيروها و تجهيزات نظامي مورد استفاده داعش» ميپردازد.
در بخشي از مقدمه کتاب ميخوانيم: «گروه داعش در شهرها و روستاهاي مختلف سوريه و سپس عراق با حمايتهاي آشکار کشورهاي غربي و هم پيمانان منطقهاي آنان پيشروي ميکند و افراد غيرنظامي متعددي در اين حملات جان ميسپارند. اقدامات تروريستي اين گروه در حين تهاجم به مناطق و در زمان تصرف شهرها و روستاها که به صورت بسيار شديد غيرانساني و ناشي از افکار خاص اين گروه ميباشد، و همچنين حمايتهاي کشورهاي غربي و برخي از کشورهاي عرب منطقه و رژيم صهيونيستي از اين اقدامات قابل تأمل است.
علاوه بر اين اقدامات عملي، صدور بيانيههاي مختلف از طرف اين گروه، انتشار ويدئوهاي مختلف از جمله فيلم اعدام و قتل افراد در فضاي مجازي اينترنت همگي داراي پيامهاي مختلفي است که تبيين و تحليل گفتماني آنها، ميتواند در شناخت افکار، تمايلات، تفکرات، انديشههاي سياسي و اجتماعي و مهمتر از همه اهداف آينده اين گروه و به وجود آورندگان آن يعني آينده پژوهي داعش و گروههايي با اين وصف و ماهيت بسيار مفيد و موثر واقع شود».
اين کتاب در 248 صفحه در قطع وزيري به شمارگان هزار نسخه روانه بازار نشر شده است.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar