«کوکاندبوک» شهر بروکسل تجربه همزمان کتابفروشی و رستوران

ايبنا/در شهر بروکسل کتابفروشي وجود دارد که خيلي از شهروندان بلژيکي ميگويند اينجا اصلاً يک کتابفروشي نيست بلکه رستوران است.
به نقل از اورلستينگ، در شهر بروکسل کتابفروشي وجود دارد که خيلي از شهروندان بلژيکي ميگويند اينجا اصلاً يک کتابفروشي نيست و از غذاهاي خوشمزه آن براي تبليغ کتاب استفاده شده است ولي خيلي از طرفداران ادبيات هم ميگويند اين مکان براي جذب عاشقان کتاب از غذا استفاده ميکند. حالا رستوران يا کتابفروشي، کوکاندبوک (Cook & Book) به مکاني مرکزي براي گردشگران داخلي و خارجي تبديل شده است که دوست دارند در کنار مطالعه کتاب يک غذاي خوشمزه بخورند يا اينکه در کنار خوردن يک غذاي خوشمزه يک کتاب هم بخوانند.
کوک اند بوک، ترکيب جالب و متفاوتي از کتابفروشي و رستوران است. اين رستوران در قلب بروکسل قرار گرفته و در آن مي توانيد ۸ بخش مختلف را ببينيد که هرکدام با توجه به موضوع شان طراحي منحصر به فردي دارند و در هر اتاق ميزي هم براي سرو غذا تعبيه شده است.
اين بخش ها شامل موسيقي، بخش کودک، عمومي و غيره مي شوند. از فيات مدل ۵۰۰ آن در بخش آشپزي گرفته تا ون قديمي بخش سفر و ۸۰۰ کتاب آويزان شده از سقف در بخش داستان هاي تخيلي، زيبايي و جذابيت طراحي بخش هاي آن به حدي است که نمي توانيد از آن دل بکنيد!
در بخش کتابفروشي هر اتاق مخصوص يک گروه از کتابها با ژانرهاي متفاوت به طور خاصي تزئين شده است و مثلاً براي کتابهاي محيط زيست و طبيعت استفاده از رنگ سبز براي ديوار و گذاشتن گلدانهاي طبيعي يکي از نمونههاي اين تزئينات است. در بخش داستان بسته به نوع آن از دکوراسيون خاصي استفاده شده است. در ادامه عکس هايي از اين کتابفروشي را ميبينيد: