نماد آخرین خبر

رمانی برای غمگینان بی‌گریه و شورشیان بی‌شمشیر

منبع
خبرگزاري کتاب ايران
بروزرسانی
رمانی برای غمگینان بی‌گریه و شورشیان بی‌شمشیر

خبرگزاري کتاب ايران/رمان «مرد دونده»، نوشته مسعود شامحمدي از سوي انتشارات کتاب کوچه راهي بازار نشر شده است.
 
به نقل از روابط عمومي انتشارات کتاب کوچه، رمان «مرد دونده» ماجرايي عجيب دارد که مي‌توان به سادگي با شخصيت اصلي آن انس گرفت و دنياي خود را آفريد.

ماجرا از آنجايي شروع مي‌شود که يک مرد معمولي جهان سومي که از زندگي چندان هم رضايت ندارد و مثل بقيه آدم‌ها مشغول روزمرگي‌هاي خودش است، يک روز ناگهان دچار احساسي خاص در پاهايش مي‌شود؛ سندرمي ناشناخته به سراغش مي‌آيد و او را مجبور به دويدن مي‌کند.

خبرنگارها و روزنامه‌نگاران مرد دونده را به يک سوژه تبديل مي‌کنند و به اين ترتيب ماجراهايي عجيب شکل مي‌گيرد.

مسعود شامحمدي، نويسنده و کارگردان است که پيش از اين، کتاب «گربه علف است و ماهي درخت» از او در انتشارات کتاب کوچه به صورت مکتوب و در نوين کتاب گويا در قالب صوتي منتشر شده بود.

نوشته‌هاي او مملو از خيال‌پردازي و توصيفات اديبانه است. براي نمونه در فصل 2 کتاب «مرد دونده» آمده است: «او يک ناراضي بود که بيش از هر چيز و هرکس، از خودش ناراضي بود و هيچ چيز قادر به خوشحال کردنش نبود. نه يک غذاي خوشمزه و نه يک بوسه سرشار از عشق. نه يک روز آفتابي و نه بارش برف. مطلقا هيچ چيز. مرد دونده مثل باقي مردان و زنان هم‌عصر خود بود؛ «غمگيناني بي‌گريه و شورشياني بي‌شمشير.»»

رمان «مرد دونده» نوشته مسعود شامحمدي در انتشارات کتاب کوچه در 471 صفحه و با قيمت 88 هزار تومان چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره