پرشين خودرو/ چشم اميد دست اندر کاران صنعت خودرو کشور به کليد تدبير دکتر روحاني است تا شايد بتوانند قفلي که طي خود تحريمي ها بر توليد خودرو زده شده، باز شود!
بسياري از کارشناسان اقتصادي معتقدند که تغيير در تيم اقتصادي دولت در تحقق اين امر بسيار موثر است .
رئيس جمهور منتخب درسياست هاي کلي اقتصادي خود بر راهبرد ، بهبودفضاي کسب و کار ، توليد ثروت ملي و توزيع عادلانه ثروت تاکيد دارد.
وي معتقد است، اساس اقتصاد دولت تدبير و اميد، دادن آرامش و رفع نگراني مردم است و همه چيز از جمله انرژي هسته اي، تحريم ها و مشکل توليد با کليد تدبير حل خواهد شد.
يکي از بخش هاي اشتغالزا و لکوموتيو صنعت و اقتصادکشور، خودروسازي است، اين صنعت چند صباحي است درچنپره خود تحريمي از جمله تصدي گري دولت در قيمت گذاري خودرو ، سياست ها و تصميمات خلق الساعه و ضد توليد بانک مرکزي، دخالت سازمان ها و ارگان هاي مختلف ، الزام خودرو سازان به استاندارد هاي ۸۵ گا نه با توجه به آماده نبودن زير ساخت هاي آن عدم تخصيص ارز مبادله اي، قيمت گذاري غير اصولي و محدوديت هاي بين المللي گرفتار شده است.
بدبياري اين صنعت انگار تمامي ندارد هنوز ذره اي از کوه مشکلات خودرو سازان کم نشده که آنها فعاليت کاري خود را با خبر تحريم هاي جديد صنعت خودرو از سوي آمريکا آغاز کردند.
بدين ترتيب هر چند بيش از اين هم فضاي کسب و کار صنعت خودرو درنتيجه تنگنا هاي بين المللي حال و روز خوبي نداشت، به نظر مي رسد از اين پس و بارسمي شدن تحريم هاي جديد، فشار بيش تري بر اين صنعت وارد شود تا چرخ توليد سخت تر از چيزي که درحال حاضر هست بچرخد . اما تحريم صنعت خودرو از سوي آمريکا مي تواند نشان دهنده ميزان اهميت اين صنعت و موقعيت استراتژيک با شد .
از ديگر سو با بررسي اثرات تحريم جديد درصنعت خودرو، متوجه مي شويم که تحريم اخير مي تواند از دو وجه برصنعت خودرو کشور تاثير داشته باشد، درواقع تشديد تحريم ها مي تواندبر توليد خودرو هاي داخلي تاثير گذارباشد و هم بر نحوه همکاري خودرو سازان خارجي با توليد کنندگان داخلي .
هرچند هدف آمريکا از اعمال تحريم هاي جديد قطعا کاهش توليد و واردکردن ضربه به صنعت خودرو است اما دست اندرکاران اين صنعت بيش ترنگران تحريم هاي داخلي هستند، آنها عقيده دارند که تحريم هاي داخلي قوي تر و اثر گذار تر از تحريم هاي بين المللي است و مي توان تحريم هاي بين المللي را از راه هاي مختلف دور زد .
چشم اميددست اندر کاران صنعت خودرو کشور به کليد تدبير دکتر روحاني است تا شايد با کمک آن بتوانند قفلي که بر توليد خودرو زده شده، باز شود. بسياري از کارشناسان اقتصادي معتقدند که چينش وزراي کارآمد در تحقق اين امر بسيار موثر است .
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار