نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
خودرو

فروش خودروهایی که تولید نشده اند!

منبع
خراسان
بروزرسانی
فروش خودروهایی که تولید نشده اند!

خراسان/ موعد تحويل خودروهاي فروخته شده در پيش فروش ها رسيده اما برخي از آن ها هنوز توليد هم نشده اند 
 
به نظر مي رسد داستان خودروسازها و عمل نکردن به تعهدات شان ديگر براي هيچ کس عجيب و غريب نيست و هيچ سازماني هم به تخلفات آن ها ورود نمي کند تا شايد بتوان ضرر و زياني که به خريداران آن ها وارد شده جبران کرد. هرچند مي دانيم  برايتان ديگر عجيب نيست اگر متوجه شويد سايپا در پيش فروش هايش خودرويي را فروخته و حالا که موعد تحويل آن رسيده هنوز آن را توليد هم نکرده است ! اقدامي که اگر در هر شرکت خودروسازي غير از خودروسازهاي داخلي مي افتاد با يک بي آبرويي براي آن خودروساز همراه بود و خودروساز ملزم به گرفتن رضايت از مشتريانش مي شد.


کوييک اس توليد نشده
شرکت سايپا در چند ماه اول امسال زماني که اختلاف قيمت کارخانه و بازار بسيار بالا بود اقدام به ثبت نام از متقاضيان براي کوييک اس  کرد و در فراخوان خود خودروهاي مذکور را با وعده تحويل آذرماه به مشتريان خود فروخت. کساني که در قرعه کشي سايپا نام شان درآمده بود بايد در کمتر از چند روز 40 ميليون و 800 هزار تومان را به حساب سايپا واريز مي کردند اما حالا که موعد تحويل رسيده مشخص شده که هنوز اين خودرو حتي توليد هم نشده است. مسئولان نمايندگي ها در پاسخ مشتريان مي گويند که« به دليل تحريم ها هنوز توليد اين خودرو راه اندازي نشده است! » نکته قابل تامل اين جاست که سايپا نه تنها براي آذرماه امسال، بلکه اين خودروها را براي تحويل در بهمن و اسفند امسال و شهريور سال ۱۴۰۰ نيز پيش فروش کرده است.


جايگزين تحميلي
يکي از کساني که کوييک اس ثبت نام کرده  و براي تحويل خودرو با پاسخ هاي عجيب نمايندگي ها مواجه شده  بود به خبرنگار ما مي گويد: «به ما گفته اند بايد خودروي جايگزين پيشنهادي اين شرکت را تحويل بگيرند يا قرارداد خود را فسخ کنند.» نکته قابل توجه اين است که نمايندگي ها در حالي مي خواهند کوييک معمولي را به عنوان خودروي جايگزين به مشتريانشان بدهند که اين خودرو با توجه به افزايش قيمت خودروسازها کمترين تفاوت قيمت با بازار را دارد. همچنين گفته شده در صورت فسخ قرارداد هيچ خسارتي به مشتري داده نمي شود و تحويل پول بعد از چهار ماه صورت مي گيرد.


منتظر واکنش مسئولان
يکي از دلايلي که سايپا براي توليد نشدن کوييک اس اعلام کرده تحريم هاست در حالي که زمان پيش فروش محصول هم تحريم ها وجود داشته و پيش بيني ها هم بر ادامه دار بودن تحريم ها بوده است. با اين حال اقدام اين چنيني و دريافت پول از شهروندان براي خودرويي که وجود ندارد مي تواند براي هر خودروسازي در هرجاي دنيا يک بحران تلقي شود اما سايپا نه تنها واهمه اي ندارد بلکه مشتريان خود را تهديد مي کند که يا خودروي تحميلي جايگزين را تحويل بگيريد يا بدون دريافت خسارت قرارداد خود را فسخ کنيد. حالا بايد ديد نهادهاي نظارتي با اين تخلف که اعتماد مردم را نشانه گرفته چگونه برخورد خواهند کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره