نماد آخرین خبر

دانگ فنگ T5 ایوو لاماری؛ خط تولید کراس‌اوور لاماری ‌آماده بهره‌ برداری شد

منبع
ديجياتو
بروزرسانی
دانگ فنگ T5 ایوو لاماری؛ خط تولید کراس‌اوور لاماری ‌آماده بهره‌ برداری شد

دیجیاتو/ با توجه به اخبار منتشر شده در فضای مجازی شرکت آرین موتور که نمایندگی سابق میتسوبیشی ژاپن را در اختیار داشت، قصد دارد به زودی کراس‌اوور دانگ فنگ T5 ایوو را با تغییر نام تحت برند لاماری (الهه زیبایی و خرد) در بازار کشورمان عرضه کند.

شرکت آرین موتور هنوز نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده و آن را به صورت رسمی تایید و یا تکذیب نکرده است اما اخبار مطرح شده در فضای مجازی حکایت از تلاش این شرکت خودروسازی برای راه‌اندازی خط تولید خودرو مونتاژی مذکور در شهر خمین دارد.

بنا براخبار منتشر شده، خودروی مذکور در نسخه ۲۰ هزار دلاری در بازار کشورمان عرضه خواهد شد و آرین موتور تمایلی برای عرضه نسخه لوکس‌تر و صدالبته گران‌تر از خود نشان نداده است. نسخه فول آپشن لاماری به امکانات قابل‌توجهی مجهز است. با این اوصاف پیش‌بینی می‌شود قیمت کارخانه‌ای لاماری (کراس‌اوور دانگ فنگ T5 ایوو) در زمان نخستین عرضه کمتر از یک میلیارد تومان باشد.
  
کراس‌اوور دانگ فنگ T5 ایوو یا لاماری آرین موتور چه مشخصاتی خواهد داشت؟
دانگ فنگ T5 ایوو به یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژر مجهز است که می‌تواند ۱۹۷ اسب‌بخار قدرت و ۲۸۵ نیوتن‌متر گشتاور را تولید کند.

شتاب صفر تا صد این خودرو بین ۸.۷ تا ۹.۲ ثانیه اعلام شده است که البته منوط به فراهم بودن شرایط استاندارد از جمله بنزین استاندارد است که احتمالا در ایران عدد بالاتری ثبت خواهد شد. به هر صورت برای یافتن شتاب دقیق این کراس‌اوور باید منتظر ماند تا این محصول رونمایی شده و مشخصات آن را به صورت رسمی اعلام شود.

گفته می‌شود مصرف بنزین لاماری یا دانگ فنگ T5 ایوو در شرایط استاندارد کمتر از ۶ لیتر در صد کیلومتر است که برای یک کراس‌اوور مونتاژی در بازار کشورمان رقم خوبی محسوب می‌شود که البته بازهم به فراهم بودن شرایط استاندارد بستگی دارد.


امکانات رفاهی و آپشن‌های لاماری آرین موتور
احتمالا دانگ فنگ T5 ایوو به امکاناتی نظیر کیسه هوای ۱۰ نقطه‌ای، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، ترمز پارک برقی، کروز کنترل، کنترل شروع حرکت در سربالایی، سامانه مدیریت حرکت در سراشیبی، درب برقی صندوق عقب، شارژر بی‌سیم تلفن همراه، دوربین ۳۶۰ درجه سنسور نور، سنسور باران، چراغ روشنایی روز، فناوری LED چراغ‌ها، فرمان کمکی برقی، رینگ آلومینیومی ۱۹ اینچی، رادار نقطه کور، سقف پانوراما، تریم داخلی چرم، صندلی برقی راننده، سیستم تهویه اتوماتیک و جلو آمپر دیجیتال مجهز خواهد بود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar