نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
خودرو

۳۸ خودروی وارداتی در مزایده اموال تملیکی عرضه می‌شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
۳۸ خودروی وارداتی در مزایده اموال تملیکی عرضه می‌شود

باشگاه خبرنگاران/ مزایده الکترونیکی سراسری شماره ۲۶۳ سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به ارزش بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان برگزار خواهد شد که در آن ۳۸ خودروی وارداتی هم عرضه می شود.

سعید غلامی باغی عضو هیئت مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه مزایده شماره ۲۶۳، هشتمین مزایده الکترونیک سازمان اموال تملیکی  امسال است، گفت: ۳۰ استان کشور در این مزایده مشارکت دارند. کالا‌های ارائه شده در بیش از ۱۴۰۰ دسته بندی کالایی شامل سوخت، لوازم و ابزارآلات صنعتی، ماشین آلات راهسازی، لوازم خانگی، کالا‌های دیجیتال از قبیل رایانه و تلفن همراه به ارزش افزون بر ۹۰۰ میلیارد تومان عرضه خواهد شد.

غلامی افزود: در ضمن ۳۸ دستگاه خودروی سواری وارداتی باقیمانده از دو مزایده فوق العاده قبلی سازمان هم در این مزایده از دو استان بوشهر و خوزستان عرضه می شوند و در معرض دید و خرید متقاضیان قرار می‌گیرند.

 معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: متقاضیان می‌توانند از روز 9 تا 16 آذر با مراجعه به تارنمای رسمی سازمان به نشانی TAMLIKI.IR جزئیات کالا‌ها را مشاهده کنند و به انبار‌های سازمان در استان‌های مربوطه مراجعه کرده و کالا‌ها را بازدید نمایند.

غلامی در پایان گفت: جلسه رمزگشایی مزایده الکترونیک شماره ۲۶۳ در روز ۲۱ آذرماه با حضور اعضای شورای فروش سازمان اموال تملیکی برگزار و برندگان در تارنمای سازمان اعلام خواهند شد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره