آخرین خودرو/ آیکار 03 (iCar 03) جدید ترین محصول کمپانی چری است که به تازگی تولید آن با قیمت پایه 21 هزار دلار آغاز شده است.

نشان آیکار (iCar) نشان جدید کمپانی چری است که بازار هدف مشتریان جوان را دنبال می کند و قرار است 7 مدل اختصاصی تحت این نشان به تولید برسد. یکی از این مدل ها آیکار 03 نام دارد که قرار است به زودی به بازار چین بیاید و قیمت پایه آن 150 هزار یوان (معادل 21 هزار دلار) است.

طراحی چری آیکار 03
قبل تر کانسپت چری آیکار 03 در نمایشگاه شانگهای رونمایی شد و حالا با نگاه به تصاویر رسمی از خط تولید این خودرو، می توانیم طراحی نسخه نهایی را ببینیم. طراحی در نسخه تولیدی به آنچه در کانسپت دیده بودیم نزدیک است و تنها در برخی جزئیات تفاوت هایی دیده می شود. مهم ترین تفاوت لوگوی جدید آیکار است که در جلوی خودرو قرار دارد. چراغ های جلو طرح i دارند تا امضای طراحی چری در این برند جدید را یادآور شوند و تفاوت های دیگری در پنل جلوپنجره و زیر سپر دیده می شود. نکته عجیب این است که در تصاویر رسمی این خودرو که چند روز قبل منتشر شده بود، لوگوی قبلی آیکار در جلو دیده می شد و حالا در تصاویر خط تولید، لوگوی دیگری جایگزین شده است و هنوز مشخص نیست این خودرو نهایتا با چه لوگویی به بازار می آید.

ابعاد و مشخصات فنی چری آیکار 03
بازار چین این‌روزها به طراحی های جعبه ای و یا باکسی روی خوش نشان می دهد و همین باعث شده تا خودروسازان چینی به سمت تولید شاسی بلند هایی با این ظاهر بروند. چری آیکار 03 یک شاسی بلند تمام برقی با ظاهری جعبه ای است که 4،371 میلیمتر طول، 1,909 میلیمتر عرض، 1,709 میلیمتر ارتفاع و فاصله محوری 2,700 میلیمتری دارد. تعلیق جلو از نوع مکفرسون است و در عقب سیستم تعلیق چند اتصاله را داریم. این خودرو قرار است در دو نسخه دیفرانسیل جلو و چهار چرخ محرک 4WD عرضه شود و هنوز خروجی های پیشرانه برقی آن مشخص نیست اما می دانیم که قرار است پیمایش بیش از 500 کیلومتر با هر بار شارژ باتری های این شاسی بلند داشته باشیم.

پیش بینی می شود با توجه به طراحی و تمام برقی بودن چری آیکار 03، فروش بالایی برای این محصول چری داشته باشیم که البته این به مشخصات فنی این شاسی بلند بستگی دارد. با توجه به اینکه مدیران خودرو محصولات چری در ایران را با نشان ام وی ام و فونیکس عرضه می کند و این شرکت چندی است که علاقه خود به تولید خودروهای برقی نشان داده است، احتمال آن می رود مدل هایی از نشان آیکار چری در آینده نزدیک به ایران بیایند که البته باید دید چه زیرساخت ها و مزایایی برای خودروهای برقی در ایران در نظر گرفته خواهد شد. 

نویسنده : محمدرضا پاداش

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir