درگذشت سیروس ابراهیم‌زاده بخاطر خطای پزشکان خارجی بود

درگذشت سیروس ابراهیم‌زاده بخاطر خطای پزشکان خارجی بوددرگذشت سیروس ابراهیم‌زاده بخاطر خطای پزشکان خارجی بود
50
1
24.9K
1405/07/01 - 08:10
10K
1405/07/01 - 08:10

فرهیختگان/ ناهید کبیری، همسر مرحوم سیروس ابراهیم‌زاده، علت درگذشت این بازیگر پیشکسوت را خطای پزشکان خارجی در آمریکا عنوان کرد و نوشت:
همسر عزیز من، سیروس ابراهیم‌زاده
بیمار نبود! سنگ کلیه داشت؛ سنگی مثل خودش بی‌آزار و آرام. ماه‌ها به پزشک و اورژانس مراجعه کردیم و هر بار تنها آنتی‌بیوتیک گرفت، تا سرانجام یک پزشک شریف با آزمایش سی‌تی‌اسکن، سنگی را که از کلیه خارج شده بود پیدا کرد.
برای خرد کردن سنگ با لیزر، استنت( فنر)موقت گذاشتند. تنها یک روز بعد، سیروس با تب و لرز شدید و عفونتی سهمگین به بیمارستان بازگشت. دوباره او را به اتاق عمل بردند و استنت را عوض کردند، اما دیگر دیر شده بود.
عفونت و عوارض پس از آن، ریه‌هایش را درگیر کرد و سرانجام سیروس عزیزم را، با حسرت سفر به ایران و بازگشت به خانه‌ای که دوستش می‌داشت، از ما گرفت.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده