ايسنا/ حسين کياني پاييز امسال نمايشي را در سالن اصلي "تئاترشهر" اجرا ميکند.
اين کارگردان که تا آخر فروردينماه نمايش «مضحکه شبيه قتل» را در تئاتر «باران» روي صحنه دارد بيان کرد: طبق توافق شفاهي با مديريت تئاترشهر قرار است، آذر و ديماه امسال يعني بعد از پايان ماههاي محرم و صفر نمايشي را در سالن اصلي اين مجموعه اجرا کنم که در تلاش هستم نمايش «مرگ در حمام بنفش» را براي آن زمان آماده کنم.
کياني گفت: اگر به هر دليلي امکان اجراي اين نمايش را پيدا نکنم چند جايگزين دارم که يکي از آنها را انتخاب خواهم کرد. در حال حاضر مشغول نوشتن يک کمدي تاريخي با نام «شاقول و انجمن بنايان» هستم و يک کمدي معاصر هم با نام «چلپاسه» را در دست دارم. ضمن اينکه يک نمايش کمدي خارجي از فردريش دورنمات را به طور جدي براي اجرا آماده ميکنم که «کشمکش بر سر سايه خر» نام دارد و تا به حال اجرا نشده است.
وي درباره نمايش «مرگ در حمام بنفش» هم اضافه کرد: اين کار اثري تراژيک است که مسائل فرهنگي و اجتماعي را به زباني کميک و در زمان معاصر روايت ميکند. اين نمايش از لحاظ فضايي به «اهل قبور» نزديک است اما در بيايان نميگذرد.
به گزارش ايسنا، نمايش «مضحکه شبيه قتل» اين کارگردان که اجراي آن از زمستان سال گذشته در تئاتر «باران» شروع شد، با بازي شهرام حقيقت دوست، نگار عابدي، حبيب دهقاننسب، عليرضا آرا، الهام پاوهنژاد، مسعود ميرطاهري، رويا ميرعلمي و ويدا جوان روي صحنه است.
در اين نمايش کاراکتري مجبور ميشود، خواستهاي متضاد دو بيوه ناصرالدين شاه را که يکي برگزاري مراسم سوگ يا شبيهخواني براي شاه و ديگري برگزاري مضحکهاي براي او است، با برپا کردن مجلسي به نام مضحکهاي شبيه قتل ناصرالدين شاه، عملي کند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد