دفاع رئیس عملیات بچههای حفاظت از کارگردان "ماتادور"
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
باشگاه خبرنگاران/"مجيد مشيري" گفت: "فرهاد نجفي" به عنوان يک کارگردان جوان به خوبي از عهده "ماتادور" به عنوان اولين اثر اکشن خاص در ايران برآمد.
"مجيد مشيري" رئيس عمليات تيم حفاظت "ماتادور" گفت: وي با اشاره به تصوير پليس ويژه در اين سريال اظهار داشت: در گذشته چهره متفاوتي از پليس به مردم نشان داده شد که ماتادور با پرداخت به بخشي ديگر از وظايف پليس در چهرهاي متفاوت آن وظايف را بيشتر به جامعه معرفي کردند.
ميشري با اشاره به همکاري خود با يک کارگردان جوان تصريح کرد: حرکت اول را با فرهاد نجفي کار کردم و خوشحالم که در ماتادور هم با اين کارگردان جوان همکاري داشتم.
اين بازيگر افزود: براي بسياري از دستياران کارگردان که مي خواهند کارگردان شوند در سال چند تله فيلم افتخاري بازي مي کنم تا آنها بيشتر تجربه کسب کنند.
مشيري در خصوص حضور تهيه کننده با تجربه ماتادور گفت: خوشبختانه جواد نوروز بيگي تهيه کنند