ايسنا/ شمارش آراي مردمي فيلمهاي جشنواره فجر که امسال قرار بود به صورت اينترنتي انجام شود، منتفي شد.
در حالي که اعلام شده بود، رايگيري مردمي جشنواره فيلم فجر امسال به صورت اينترنتي انجام ميشود، گويا دستاندرکاران جشنواره ترجيح دادند، اين موضوع را فعلا منتفي کنند و به روال دو،سه سال قبل آن را انجام بدهند.
طبق پيگيري خبرنگار ايسنا از دستاندرکاران سيمرغ مردمي تاييد شد که اينترنتي شدي رايگيري مردمي فيلم فجر فعلا لغو شده است اما دلايل لغو آن و شيوه انجام آن در دورهي سيوپنجم جشنواره تا چند روز آينده و پس از برگزاري جلسات لازم و جمعبندي اعلام ميشود.
سيمرغ مردمي جشنوارهي فيلم فجر هر ساله به عنوان پرحاشيهيترين سيمرغ به برگزيدهي اين بخش که مردم آن را انتخاب ميکنند،اهدا ميشود و هر ساله شيوهي شمارش آراي مردمي نيز يکي از پربحثترين مسائل مطرح است اما امسال دبير جشنوارهي فيلم فجر بدون اعلام جزييات بيشتر خبر داده بود که برخلاف روال سالهاي قبل آراي مردمي بصورت اينترنتي شمارش ميشود.
مدتي قبل سيد محسن هاشمي که در زمان مديريت محمد مهدي عسگرپور در خانه سينما مسووليت طراحي الگوريتم برگزاري و شمارش آراي مردمي را برعهده داشت، دربارهي ارزيابياش از شيوهي رايگيري اينترنتي که امسال پيش بيني شده است به ايسنا گفته بود: اينکه امسال در نظر دارند برگزاري آراي مردمي را با وب سايت اجرا کنند، چندان معلوم نميکند آيا اطلاع رساني را با وب سايت انجام ميدهند يا فرايند دريافت آراي مردمي را؟ پيشتر اطلاع رساني بصورت وب سايت معمول بوده است و احتمالا قصد شان فرايند برگزاري و دريافت آراي مردمي است. به اين ترتيب بهنظر مي رسد بايد همان چند نکته را در رعايت عدالت ( زمان نمايش، مکان نمايش، تعداد نمايش) مد نظر قرار دهند و ساز و کاري طراحي کنند که صرفا همان تماشاگران، همان سانس در همان سينما حق راي داشته باشند!
هاشمي در عين حال تاکيد کرده بود: از سوي ديگر براي نظارت ذي نفعان نيز حتما بايد امکان نظارتي تعبيه کنند.
او در پايان همچنين،گفته بود: در اين صورت (پيش بيني تدابير براي رعايت عدالت و شفافيت ) بهنظر ميرسد، امکان شوي اين امر کاهش يابد، چرا که حضور مردم و صندوقها و راهنمايان پوشش يکپارچه را نخواهيم داشت و هرکس در خانه يا با سامانههاي تلفن هوشمند راي ميدهد!
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد