خبرآنلاين/ روز جمعه هشتم ارديبهشت فيلم سينمايي «تيک آف» با حضور مصطفي زماني، پگاه آهنگراني، رضا يزداني، سوگل قلاتيان، محسن شريفيان (سرپرست گروه موسيقي ليان) و مهتاب کرامتي در سينما ماندانا اکران ميشود.
«تِيک آف» نام فيلمي است به کارگرداني و نويسندگي احسان عبديپور و تهيهکنندگي طهورا ابوالقاسمي با سرمايهگذاري بيمه رازي و مهتاب کرامتي. فيلمي که اين روزها روي پرده است و دومين اکران مردمي خود را فردا جمعه هشتم ارديبهشت پشت سر ميگذارد.
مهتاب کرامتي با انتشار تصويري از پوستر اين فيلم از اکران مردمي آن در سينما ماندانا خبر داد و نوشت: «دومين «تيک آف» جمعه در سينما ماندانا پس از استقبال بينظير از اولين اکران مردمي در سينما آزادي. عوامل فيلم سينمايي «تيک آف»، جمعه هشتم ارديبهشت ساعت 18 تا 21 در سينما ماندانا همراه با مردم به تماشاي فيلم مينشينند.»
هشتم ارديبهشت مصطفي زماني، پگاه آهنگراني، رضا يزداني، سوگل قلاتيان، محسن شريفيان (سرپرست گروه موسيقي ليان) و مهتاب کرامتي در سينما ماندانا حضور خواهند داشت.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار