ايسنا/ بيش از پنج مجري اجراي ويژهبرنامههاي افطار و سحر و همچنين جنگهاي شبکههاي تلويزيوني را در ماه رمضان بر عهده گرفتهاند.
احسان عليخاني با «ماه عسل»، رامبد جوان با برنامه «خندوانه»، نيما کرمي با جنگ شبانه «دعوت»، هادي صلحجو با «ماه خدا» و احمد کاظمزاده با «شهر عزيز» از جمله مجرياني هستند که برنامههاي رمضاني امسال را اجرا ميکنند.
شبکههاي يک، سه و پنج سيما ويژه برنامههاي افطار و سحر ماه رمضان امسال را تدارک ديدهاند که در اين ميان ميتوان به برنامههاي «ماه و ماهي»، «ماه خدا»، «ماه عسل»، «جشن رمضان»، «دعوت» و «شهر عزيز» اشاره کرد.
ويژه برنامه افطار و سحر در شبکه يک
بر همين اساس، شبکه يک سيما برنامه «ماه خدا» با اجراي هادي صلحجو را به عنوان ويژهبرنامه سحر در نظر گرفته است. همچنين برنامه «ماه و ماهي» به عنوان ويژهبرنامه اين شبکه تلويزيوني در نظر گرفته شده است.
برنامه «ماه و ماهي» در روزهاي ماه رمضان در ساعات پاياني نزديک شدن به اذان مغرب، بعد از خبر ساعت ۱۹ از شبکه يک سيما پخش ميشود. مجري اين برنامه رمضاني هنوز مشخص نشده است.
همچنين هر شب پس از پخش سريال رمضاني «سر دلبران»، جنگ شبانه «دعوت» با اجراي نيما کرمي و زينب زارع و به تهيهکنندگي مجتبي کشاورز به صورت زنده از برج ميلاد راهي آنتن ميشود.
«ماه عسل» در شبکه سه
فصل جديد برنامه تلويزيوني «ماه عسل» از نخستين روز ماه مبارک رمضان روي آنتن شبکه سه ميرود.
نخستين قسمت از برنامه تلويزيوني «ماه عسل» با اجراي احسان عليخاني از روز پنجشنبه (۲۷ ارديبهشت ماه) ساعت ۱۹ پخش ميشود و تا اذان مغرب ادامه دارد.
سه برنامه رمضاني در شبکه چهار
«گفت و گوي تنهايي»، «معناي زندگي» و «۳۰ سريال» از مهمترين برنامههاي رمضاني شبکه چهار سيما در ماه رمضان امسال است.
برنامه «۳۰ سريال» به تهيهکنندگي حسين مروي ۳۰ سريال شاخص رمضاني از دهه ۸۰ تا کنون را پخش ميکند. نخستين قسمت برنامه «۳۰ سريال» به تهيهکنندگي حسين مروي روز پنجشنبه (۲۷ ارديبهشت ماه) همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از شبکه چهار سيما راهي آنتن ميشود، ساعت پخش اين برنامه ۱۷ و ۳۰ دقيقه خواهد بود.
«شهر عزيز» و «جشن رمضان» در شبکه پنج
ويژه برنامه افطار شبکه پنج سيما با عنوان «شهر عزيز» از سفرههاي افطار حرم امام رضا (ع) با اجراي سيد کاظم احمدزاده هر شب ساعتي قبل از لحظات افطار از شهر مشهد به صورت زنده راهي آنتن ميشود.
برنامه «جشن رمضان» از بوستان گفتوگو امسال نيز ساعت ۲۱:۳۰ به صورت زنده از شبکه پنج سيما راهي آنتن ميشود.
«جشن رمضان» را هيراد حاتمي و ابوالفضل آقاخاني با هم اجرا خواهند کرد. اين برنامه از اول ماه مبارک رمضان تا عيد فطر بعد از اذان مغرب حدود ساعت ۲۱:۳۰ به روي آنتن ميرود.
«خندوانه» ويژهبرنامه رمضاني شبکه نسيم
شبکه نسيم رمضان امسال سري جديد برنامه «خندوانه» با اجراي رامبد جوان را در نظر گرفته است. سري جديد برنامه «خندوانه» با حضور عروسک جناب خان پخش ميشود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار