فارس/ بازار هفتاد و دومين دوره جشنواره کن، رکورد ۱۲ هزار و ۵۲۷ شرکتکننده را ثبت کرده است.
بازار کن که به بال تجاري جشنواره فيلم کن معروف است، اعلام کرده که هفتاد و دومين دوره اين رويداد رکورد ۱۲ هزار و ۵۲۷ شرکتکننده را ثبت کرده است.
بزرگترين گروه شرکتکننده به آمريکا با ۲ هزار و ۲۶۴ شرکتکننده، فرانسه با هزار و ۹۴۳ شرکتکننده و بريتانيا با هزار و ۱۴۵ شرکتکننده، تعلق داشت.
شرکتکنندگان اروپايي با رشد ۴ درصدي به ۷ هزار و ۷۶ نفر افزايش يافتهاند. اما بيشترين رشد ميزان شرکتکننده به آفريقا با افزايش ۲۲ درصدي تا ۱۷۵ شرکتکننده تعلق دارد.
همچنين نمايندگاني از کشورهاي آفريقايي همچون «کامرون»، «اتيوپي»، «رواندا»، «سودان» و «تانزانيا» براي اولين بار در اين رويداد حضور يافتند.
دهکده بينالمللي جشنواره کن ميزبان ۵۶ غرفه از ۹۶ کشور جهان بود. تازهواردهاي اين بخش نيز شامل کشورهاي «اکوادور» و «لهستان» کشورهايي از آفريقا و غرفهاي با نام «جاده ابريشم بزرگ» ميشد.
امسال ۸۵۷ فيلم و به تعداد ۱۴۶۴ بار در خلال جشنواره اکران شد. بنابر آمار بازار جشنواره، حق پخش و فروش ۲ هزار و ۷۶۸ فيلم از جمله ۳۳۲ فيلم مستند، به فروش رسيد.
اپليکِيشن موسوم به «Match & Meet» که به صورت اختصاصي براي جشنواره کن هفتاد و دوم طراحي شده بود، توانست ۱۶۲۳ شرکتکننده را با هم مرتبط سازد و ۴۹ هزار پيام رد و بدل و به ۵۰۰ نشست کاري منتج شد.
هفتاد و دومين جشنواره بينالمللي فيلم کن ديشب با اعلام فيلم «پارازيت» از کشور کره جنوبي به عنوان برنده «نخل طلا» به کار خود پايان داد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد